Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min helg 😊

Den hÀr helgen Àr pÄ vÀg att ta slut och den har varit fylld sen fredags eftermiddag. Jag har inte haft tid att varken lÀsa bloggar eller skriva hÀr hos mig. Fast nu Àr jag tillbaka igen och sitter pÄ min favoritplats medan Mats Àr i köket och lagar mat. Det blir hans pasta med bacon och svamp.

Ska vi börja frĂ„n början med min helg… Den började redan i fredags eftermiddag efter att eleverna slutat för denna vecka. Vi hade julfest pĂ„ jobbet och vi startade redan klockan 14.30. Det blev en mysig kvĂ€ll eftermiddag kvĂ€ll tillsammans med god exotisk planka som MĂ€rit bestĂ€llt och sĂ„klart dryck till det. VĂ€tskan flödade, jag hade med min en flaska bubbel och jĂ€germeister och kollegorna hade ocksĂ„ godricka med sig.

Det blev Ă€ven en massa lekar och sjĂ€lvklart julklappsleken. PĂ„ första rundan avslutade jag med noll paket och sedan nĂ€r det var dags för andra omgĂ„ngen sĂ„ kom jag sedan hem med en burk senap. Sedan fick vi Ă€ven en julklapp utav vĂ„r chef MĂ€rit, ett ölglas frĂ„n Kosta Boda sĂ„ nu har jag fem stycken. 😊

Vid halv nio tyckte jag att det var dags för mig att Äka hem sÄ dÄ hÀmtade Mats mig. De andra fortsatte en stund till fast jag behövde komma hem och sova för att orka lördagen.

Lördagen började med att jag sjöng för Mats som fyllde Är. Han fick ett paddelrack, fodral och bollar sÄ nu kan han spela nÀr han vill. Sedan var det som vanligt springa och bada. Eftersom jag hade haft ont i halsen och fortfarande var lite rosslig sÄ valde jag att gÄ med Marie och Johanna medans Mats sprang. Sedan badade vi och det var första gÄngen pÄ vÀldigt lÀnge som jag tyckte det var kallt i vattnet. Det var 5 grader i luften och 3 grader i vattnet. Det var en vÀldigt fin morgon.

NÀr vi kom hem Ät vi frukost och nÀr vi precis var klara kom Malin och Urban för de skulle fira Mats sÄ det blev fika pÄ lussekatter och pepparkakor. NÀr de hade Äkt Äkte vi in till stan för att se om vi hittade nÄgot jag skulle kunna ha pÄ mig till glöggminglet till kvÀllen. Det slutade med att Mats hittade byxor och en t-shirt som han skulle ha. Jag shoppade inga klÀder fast det blev en ny telefon till mig, en samsung s20 fe sÄ nu Àr jag nöjd för min gamla var inte jÀttebra och batteriet laddade ur hela tiden plus att det Àven hade brÀnt in googlemÀrken i skÀrmen som Àr dÀr hela tiden. Vi skulle egentligen köpt en gran fast efter lunchen i stan pÄ Thai silk sÄ orkade jag inte mer utan var tvungen att Äka hem och sova eftersom vi skulle bort pÄ kvÀllen.

NĂ€r vi kom innanför dörren ringde Linda och Christian frĂ„n Österrike för att gratta Mats sĂ„ det var trevligt att se dem uppe snöklĂ€dda berget. Efter samtalet blev det sĂ€ngen direkt och jag somnade och sov nĂ€stan en timme. Mats fixade papparkaksbollar som vi hade med oss till Camilla pĂ„ glöggminglet. Jag tyckte att bollarna var för söta fast det var ett trevligt recept, pepparkakskross blandat med Philadelphia ost och sedan formas det till bollar och doppas i smĂ€lt choklad.

Vi tog bussen till Camilla och det var trevligt att umgĂ„s, prata, och vi sjöng dessutom tillsammans. Sedan skulle vi ta bussen och nĂ€r vi tittade i appen stod det att bussen skulle gĂ„ 23.03 frĂ„n hĂ„llplatsen fast vi missade bussen precis, vi sĂ„g den kĂ€ra förbi och vi hade kanske 50 meter kvar och vid hĂ„llplatsen stod det att bussen gick 23.01. Det var typiskt… vi försökte ringa taxi fast de hade inga bilar sĂ„ dĂ„ blev det att vi stod i kylan och vĂ€ntade pĂ„ nĂ€sta buss, 20 minuter.

Sedan nÀr vi kom hem var jag absolut för trött för att blogga och vi skulle ju upp idag med sÄ jag stÀllde klockan. Vid 9.40 hÀmtade vi upp Annika för vi skulle bada pga Distansdoppet som arrangerades av Kallbad.nu. Ett evenemang som gjordes klockan 10.00 i hela landet till förmÄn för musikhjÀlpen. Det var fler som badade och var med i evenemanget.

NÀr vi kom hem sÄ kollade jag över matlistan inför fjÀllresan sÄ kunde vi handla det sista och Àven köpa julgran. Jag var instÀlld pÄ att köpa en kungsgran i Är fast det slutade med en rödgran som nu stÄr sÄ fint i sin fot. Nu ska den bara klÀs. Vi har Àven kollat efter skal till min mobil och tillslut hittade vi pÄ teknikmagasinet dÀr ingen av oss trodde att de skulle ha. Det var sista instansen innan vi Äkte hem.

Nu ikvÀll ska jag bara ta det lugnt, titta pÄ nÄgon julfilm och ladda inför morgonens sist riktiga skoldag.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

2 kommentarer