Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Min helg gĂ„r mot sitt slut 😊

Fredagen den 21 april

Det var en solig morgon nÀr jag gick till jobbet och jag var tvungen att ta en bild pÄ mig sjÀlv. Solen fÄr en att mÄ bra.

Timmarna gick fort som vanligt och pĂ„ fredagar kĂ€nns det extra hĂ€rligt. Efter jobbet Ă„kte jag hem och sov för pĂ„ kvĂ€llen skulle vi bort. Det var Ă€ntligen dags för en trĂ€ff med Linda och Christian. De har kommit tillbaka till Sverige efter sitt halvĂ„r i Österrike. Vi sĂ„g framemot att trĂ€ffa dem, har saknad alla vĂ„ra trĂ€ffar och överraskningar som vi har gjort tillsammans med dem.

De bjöd pÄ skaldjur för de visste att vi brukar Àta det pÄ fredag, sÄ gulligt av dem. Det var gott och mysigt. Efter maten spelade vi gin rummy och det gick vÀldigt bra för mig som vann. DessvÀrre för min man som förlorade tror jag och han blir sÄ sur nÀr han spelar kort och förlorar.

Tack för en underbar kvĂ€ll och jag ser framemot flera roligheter tillsammans. 💜

Lördagen den 22 april

Idag var jag trött nÀr klockan ringde för att vi skulle upp och springa. Det berodde sÄklart att vi kom hem sent efter en trevlig kvÀll hos Linda och Christian. Jag kom upp och det blev löpning och ett dopp i solen. Det var 10 grader i luften och 7,1 grader i vattnet. Jag invigde Àven mina nya löparskor som jag köpte för ganska lÀngesedan pÄ rean. Jag fick lite ont under hÄlfoten pÄ vÀnster fot och hoppas att det bara var för att jag sprang med skorna för första gÄngen.

PÄ vÀgen hem köpte vi frallor som vi brukar och efter frukosten sov jag i stort sett hela dagen. Jag lÀt tvÀttmaskinen jobba istÀllet för mig.

PÄ kvÀllen kom Marie och hennes familj. Vi grillade och spelade spel. Först spelade vi ett spel dÀr barnen var med och efter det gick barnen hem. DÄ spelade vi det nya spelet jag köpte i Malmö, Chronicles of crime. Det var ett spel dÀr vi tillsammans skulle ta reda pÄ vem som hade mördat och hur det hade gÄtt till. PÄ de olika personerna och ledtrÄdarna fanns det en qrkod sÄ vi fick fram information som gjorde att vi till slut lyckades lösa fallet. Det var lite krÄngligt fast ÀndÄ en kul idé utav spel. Det fanns 5 olika fall som en kunde vÀlja med och nackdelen Àr ju att sedan nÀr fallen Àr lösta sÄ Àr spelet förbrukat eller kanske det gÄr att uppdatera spelet pÄ nÄgot sÀtt.

Söndagen den 23 april

Idag blev det sovmorgon och jag har i stort sett vilat hela dagen eftersom jag behövde det efter fredagen och lördagens aktiviteter. Mats har bytt dÀcken pÄ bilarna sÄ nu Àr de redo för sommaren.

Jag hoppas du har haft en bra helg, kram Susann 💜

6 kommentarer