Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Min helg i Flen

I fredags var jag väldigt strukturerad på jobbet för jag ville vara färdig när jag slutade 14:15 med mina fredagsmail. Det lyckades jag med och jag kom hem i tid för att packa det sista. Vid 15:20 kom vi iväg för att åka till Flen och dottern var också med.

På vägen upp stannade vi på Tindered och åt och nu märks det att det har blivit ett populärt ställe att stanna vid. Vi tog raggmunkar och fläsk som vi nästan alltid gör fast nu var inte raggmunkarna deras wgna utan nu blev vi serverade färdiga raggmunkar ur frysen. Det var inte samma smakupplevesle så det kommer jag inte att äta där fler gånger. Det är nackdelen när något blir för ”stort”.

Sedan runt halv åtta var vi framme hos Åsa och Jon i Flen. Nu var det ett tag sedan vi träffades så det var kul att vara där. Lite senare kom Åsas lillasyster Ida med familj och även Åsas mamma Eva och pappa Bernt. Eva är Mats faster och de bor bara ett kvarter bort.

På lördagsmorgonen skulle vi springa fast jag fick hoppa över det för min axel och arm hade lagt av under fredagen. Jag började med att ha ont i fredags morse i min axel fast på kvällen kunde jag knappt röra armen och i lördags morse kunde jag inte heller röra armen, jag kunde inte lyfta armen rakt ut så då blev det inget springande för mig. Istället tog jag, dottern och Agnes (flickvän till Melle) bilen ner till sjön och mötte upp Mats som sprang dit. Det blev en lite kortare runda för Mats den här lördagen på 2,2 km, fast gjorde inget för sedan fick han ett skönt bad. Alla vi fyra badade i vattnet som hade en temperatur på 16 grader.

Efter badet åkte vi hem till Åsa och åt frukost. Sedan hjälptes alla åt att förbereda inför Åsas 50 års-fest som skulle börja klockan 16:00 med första gänget. Sedan klockan 19:00 kom andra gänget lagom till tårtan.

Innan gästerna kom vid 16;00 så hann jag sova två timmar för jag ville ha energi till festen som sedan höll på till 02:30. Det var längesedan jag var uppe så länge. Det var roligt att träffa Mats kusiner och deras familjer. Flenfamiljen är Mats familj där han känner sig som hemma och alltid är välkommen.

Sedan på söndagen åkte vi hem efter frukosten och vi kom iväg vid 11-tiden och var hemma runt halv fyra. Vi körde raka vägen hem och jag sov en liten stund i bilen. När vi kom hem köpte vi sushi och sedan klockan 17:00 gick dotterns tåg till Malmö.

När dottern hade åkt somnade jag i soffan i uterummet och sov som en stock till 19:00 och sedan gick jag upp och la mig i sängen och halvsov och klockan 22:30 sov jag för natten och vaknade inte idag förrän 7:36. Det tar på krafterna att vara bort och festa länge efter midnatt. Idag ska jag bara ta det lugnt, försöka småplocka här hemma, packa upp och sedan måste vi köpa en present till Daniel som fyller 18 idag och som vi ska fira imorgon.

Ikväll ska Rasmus och ev Victor ta med Daniel på en pubrunda och jag och Mats följer nog också med en luten stund. Jag har lovat att bjuda Daniel på en öl när han fyller 18.

Kram Susann

6 kommentarer