Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min helg

Här har det varit lite paus från skrivandet, jag har inte haft någon lust till att skriva. Det känns som jag haft lite idétorka, hur en kan ha det när en bara skriver vad som händer varje dag….

I fredags var det ju röd dag och vi hade lite att göra inför Victors 25 årsdag Victor och Jeanette hämtade vi inne i stan på fredag förmiddag och sedan bara fixade vi lite och umgicks.

Vårt loungerum blev lagom färdigt till helgen och soffan fick vi hämta i torsdags så det passade jättebra. Jag trodde ju inte att vi skulle ha några möbler i loungerummet. Vi är nöjda med resultatet och nu väntar vi bara på fåtöljerna.

Lördagens löpning hade vi bytt till söndagen och då tog vi istället och körde ett cirkelpass med Linda (en kompis till Mats) som hon höll på Malkars på lördag morgon. När vi kom hem efter det var det dags att gratta Victor som inte ville bli väckt så tidigt så då hann vi träna innan.

På lördagskvällen grillade vi och firade Victor. Det blev en trevlig kväll med sång och musik.

På söndagsmorgonen hämtade vi Marie och Jimmy halv nio istället för åtta som vi annars brukar hämta. Det blev en liten sovmorgon efter lördagskvällen. Jimmy sprang inte utan gick ett varv. Jag och Marie kände oss lite sega så vi sprang i prattempo, ca 7,24 min /km. Vi har alltid sån tur med vädret när vi byter dag för i lördags regnade det på morgonen och när vi sprang var det molinigt med solen bakom som ville titta fram. Det var varmt, 9 grader och i vattnet var det 9,7 grader varmt. Det kommer såklart bilder på vårt bad.

Innan Jeanette åkte hem åt vi lunch tillsammans och på kvällen gick Mats och jag en promenad till Malin och Urban. Jag var nyfiken på hur deras nya soffa blev i deras tvrum. Innan promenaden sov jag gott i soffan i uterummet då jag var ganska trött efter en helg med massa roligheter.

2 kommentarer