Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt första läsår 🌞

Godmorgon, här har jag startat upp dagen. Termometern visar 15 grader och det är blött på marken så antagligen har det regnat i natt. Jag trodde att jag skulle sova längre då jag hade AW igår med mina fina kollegor.

Igår gick våra sista elever ut på sommarlov och mitt första läsår som anställd på Centrumskolan är till ända. Tänk vad fort det går och så glad jag är som hittade Centrumskolan när jag behövde en tillhörighet som mest. Jag är så tacksam att Märit gav mig en chans till att arbetsträna på skolan. Och nu är jag anställd på 50% vilket passar min situation väldigt bra. Det här läsåret har fått mig till att mogna i min roll som lärare och utvecklas till det bättre. Jag har fantastiska kollegor som hjälper och stöttar mig när jag behöver det. Min sjukdomsbild blir lite bättre hela tiden även om jag fortfarande sover mycket.

Nu ser jag framemot ett nytt läsår och till hösten expandera vi skolan i nya lokaler så det är en spännande tid vi har framför oss. Fast innan dess så är det sommarlov fast inte riktigt ännu. Onsdag nästa vecka är sista dagen innan det är dags för att få ett långt och härligt sommarlov.

Igår när alla elever åkt var det städning som stod på schemat. Marielle och jag hade en överlämning från en annan skola så vi var på den. Vid 12 var det dags för alla oss personal att äta en gemensam lunchbuffé och sedan kunde vår trevliga eftermiddag börja med gemensamma aktiviteter.

Märit tackade för det här läsåret och vi fick varsin sommarkasse med en salvia, bubbelflaska, vattenflaska och ett presentkort i en utav glassaffärerna i centrum.

Märit hade gjort lite klurigheter till oss så vi blev indelade i 4 lag. Sedan gick vi till Tegelvikens badplats och hade femkamp. Det var en fin eftermiddag, solen sken och vi var såklart tvungna att bada. I vattnet var det 20,6 grader så det var riktigt skönt att ligga i. En utav grenarna var att paddla SUP så nu har jag testat det för första gången. När vi tävlade stod jag på knä fast efteråt provade jag att stå upp. Det första jag gjorde var att trilla fast jag provade igen och det var kul fast svårt. Jag märkte att min balans är verkligen inte vad den har varit Det är jobbigt när det krockar i hjärnan för mitt minne är att jag skulle ha väldigt bra balans fast i verkligheten är det inte så utan väldigt darrigt.

Efter femkampen så hade Märit ett musikquiz som vi gjorde. Vid halvåttatiden gick vi in till centrum och satte oss på Krögers och jag beställde en Krögersplatta. Vid tio kom Mats och hämtade mig, Märit och Andreas.

När jag kom hem var jag så trött så jag märkte nu på morgonen att jag glömt ta ut linserna.

Nu ska jag bara ta det lugnt tills det är dags att ta bussen in till Centrumskolan.

Nu önskar jag er en fin torsdag, kram Susann 💜