Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdagen den 16 november 2022

Godmorgon, denna blåsiga morgon. Termometern visar 7 grader så nu kanske kylan är på väg. Idag är det onsdag och snart är även denna veckan slut. Dagarna bara svischar förbi i rasande tempo. Ibland skulle jag önska att jag kunde stanna tiden lite, tycker inte jag hinner med.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag ska jag ha utvecklingssamtal. Efter i eftermiddag har jag haft mina tre samtal som jag ska ha och sedan kan jag fokusera på annat. Det är alltid lite som ska göras innan samtalen fast jag lär mig hela tiden och har underbara kollegor som stöttar mig.

När jag kommer hem idag blir det bara vila fast jag antar att det måste bli lite planering också utav lite lektioner. Annars är det bara att ta det lugnt för jag vill spara all min energi till helgen. Jag tycker det ska bli så roligt, det är nog därför jag tjatar om min fest.

Dagens ord i Christels fotoutmaning är regndroppar. Jag valde en bild från när det regnade en lördagsmorgon då vi badade. Regndropparna hängde så fint på räcket på bryggan så då var jag tvungen att ta ett kort.

Igår efter jobbet åkte jag en runda till EKO för jag skulle fixa något pris till tävlingen på lördag. Och hjälp vad mycket julsaker det är framme nu. Har ni börjat handla julklappar? Jag köpte första julklappen igår och den var till min pappa. I år kommer förhoppningsvis pappa till oss i jul. Min syster med sambo ska fira julen här och då kan pappa åka med dem hit. Det är tre år sedan pappa var här hos oss, han vill inte köra så långt och han vägrar att ta tåget för det är ju otäckt. Dessutom vill inte jag att han ska köra så långt, han är ju ändå 88 år så ingen ungdom längre. Två utav mina barn ska fira julen här så det blir kul. Victor äldsta sonen jobbar ju i Sälen över julen så vi får träffas en annan gång. ’

Jag får passa på att umgås nu i helgen för imorgon kväll kommer Victor och Torun hem lagom till festen. Sedan drar de uppåt först till Mariefred och sedan vidare till Tandådalen där de ska jobba. I år ska Victor jobba som hovmästare på Hotell Mezzo.

Hur firar ni, om ni firar jul?

Vad händer för er idag?

Nu ska jag göra mig i ordning för en dag på Centrumskolan, önskar dig en härlig dag, kram Susann 💜

3 kommentarer