Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 27 april – gräsänka 😊

Gosmorgon alla fina som tittar in hos mig. Jag startade dagen med ett löppass. Det var dags för dag 4 i Garmins löpprogram. Vid sjutiden gav jag mig i väg för att träna och Mats han skulle bli hämtad strax efter sju. Han skulle åka till Oskarshamn med EXPRI-gänget. De ska spela forumteater för ett antal läkare både idag och imorgon så ikväll och i natt är jag gräsänka.

När jag kom hem från löprundan hade Mats åkt och jag var nöjd med min träning. Det gick bra trots att min fot var tejpad.

På tal om min fot så blev det inget inlägg om min dag igår. Innan jag åkte till jobbet igår så hade jag tid hos en fysioterapeut. Hon tittade på mina fötter med ultraljud och det hon såg var att under min vänstra fot så var senan mycket mer svullen under hålfoten, inte i fästena som annars är vanligare. Det hon trodde var att senan kanske brustit vid något tillfälle fast jag kan inte minnas att det har gjort extra ont någon gång. Under högra foten var det lite mer svullet i fästet där bak mot hälen. Hon tejpade min vänstra fot, den som jag har mest ont i. Jag fick springa och skulle känna efter hur det kändes och om det avlastade lite med hjälp av tejpen. Jag fick en ny tid nästa vecka, tyvärr inte hos henne då hon var bortrest utan till hennes kollega. Hon ville ändå att jag skulle komma tillbaka efter en vecka så då fick det bli till kollegan. Vi får se om han gör samma bedömning som henne.

Sedan efter jobbet var jag hos osteopaten och hon löste upp lite spänningar i högra skulderpartiet.

Sedan i går kväll hämtade vi upp Karin och Madeleine för lite löpning och bad. Mats och Madeleine sprang nästan 8 kilometer och Karin sprang 4 eftersom hon hade sprungit Back yard ultra i lördags så hennes kropp behövde lite vila från långpass. Eftersom jag hade varit hos osteopaten så fick jag inte springa utan jag gick en runda och sedan badade vi alla förutom Mats. Det kändes ganska ruggigt när vi stod på den kalla betongbryggan och det var nästan så jag hoppade över doppet. Fast sedan när jag väl hade badat så var det superskönt och en ångrar ju aldrig ett dopp. Det var 10 grader i luften och 10,9 grader i vattnet.

På vägen hem köpte vi med oss mat från Kolgrillen. Det blev en mix meze tallrik så nu har jag middag även ikväll och det känns ju bra då inte Mats är hemma.

Idag är det grått utomhus och det känns som om det skulle börja regna när som helst. Det är 5 grader i luften så en markant temperatursänkning. Vi hoppas det blir fint till Valborg fast skulle väl inte tro det eftersom det känns som om det alltid är kallt när det är Valborg.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och sedan efter jobbet ska jag handla lite och i eftermiddag kväll ska jag bara chilla och njuta av min ensamhet.

Nu önskar jag alla en trevlig onsdag, kram Susann 💜

2 kommentarer