Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Rhodos dag 6 – Pressa in i det sista 🌞

I natt sov jag inte mĂ„nga timmar pga att jag drack Coca cola igĂ„r pĂ„ stranden vid ”lagunen”. Och nĂ€r jag till sist somnade runt halv tre sĂ„ vĂ€cktes jag av en vĂ€ldig duns, lĂ€t som det var glasflaskor som ramlade pĂ„ vĂ„ningen över oss och det var mĂ€nniskor som pratade högt och spelade musik. Till slut somnade jag av ren utmattning, tror jag och vaknade sedan klockan 6 och kunde inte somna om igen.

Strax efter halv Ätta var vi nere vid frukosten för vi hade bestÀmt att vi skulle Àta lÀnge innan vi gick till stranden. NÀr vi satt vid frukosten kom han vi hyrde bilen av igÄr och var lite irriterad och sa att vi inte hade tankat bilen full nÀr vi lÀmnade tillbaka den och ville att vi skulle betala 10 euro. Vi sa att det inte stÀmde för det var det sista vi gjorde innan vi parkerade bilen i gÄr kvÀll. Vi fick hjÀlp pÄ macken av en tjej som tankade upp bilen fullt. Alla var ganska irriterade och vi höjde rösterna och efter en stund rev han kvittot och sa att det inte gÄr att lita pÄ folk. Det kÀndes trÄkigt att han kom och var upprörd över nÄgot som vi faktiskt hade gjort. Denna hÀndelsen Àr vÀl en sak som vi kommer att prata om framöver nÀr vi bli gamla och inte har nÄgot annat att prata om.

Efter frukosten gick vi till stranden och idag blÄste det ganska mycket sÄ det blev att vi badade fÀrre gÄnger Àn vad vi gjort de andra dagarna. Vi försökte att filma oss alla fyra under vattnet med goprokameran fast det var svÄrt fast vi hade vÀldigt roligt nÀr vi gjorde det.

Vid ett tiden gick vi till Nisos dÀr vi Àtit de flesta luncherna och idag bestÀlle Mats och jag en sallad för tvÄ med rÀkor och krabbpinnar och musslor. Det var gott och Malin och Urban Ät grekisk sallad och sjÀlvklart drack Malin och jag rosé och Mats och Urban öl. Idag kostade vi pÄ oss en efterrÀtt. Malin och jag delade en Banana split och Mats tog en creme brulee. TyvÀrr var crem bruleen inte sÄ god, för fast enligt Mats. Vi bjöds pÄ limoncello som vanligt innan vi skulle gÄ eller rÀttare sagt undrade de om de fick bjuda pÄ kaffe och dÄ ville vi hellre ha deras goda limoncello.

Efter lunchen var det stranden som gÀllde för vi ville ligga lÀnge pÄ stranden för imorgon Äker vi hem till Kalmar igen. Vid kvart över fem gick vi hem för att göra i ordning oss för kvÀllen.

Vi hann med lite balkonghÀng hos Malin och Urban innan vi skulle möta Maria och Micke pÄ en restaurang, Orexi dÀr de bokat bord.

Restaurangen lÄg fint sÄ vi kunde se den fina solnedgÄngen. Vi Ät musslor till förrÀtt och fisk till huvudrÀtt och till efterrÀtt tog jag en vaniljglasskula och Mats och Malin delade pÄ en creme brulee. Den hÀr creme bruleen tyckte Mats var god.

NÀr vi var klara fortsatte vi till ett annat stÀlle dÀr vi satte oss och tog lite dricka. Mats bestÀllde en drink och jag bubbelvatten. Sedan spelade vi kort tills klockan var nÀstan tolv innan vi gick tillbaka till hotellet. Det var en trevlig kvÀll och en perfekt avslutning pÄ en hÀrlig vecka tillsammans.

Nu Àr det sÀngen som gÀller för imorgon blir det bara frukost, packa och Äka hemÄt.

Godnatt, kram Susann 💜

4 kommentarer