Semester 🌞 Dag 15 🌞 21 juli 2021

Det Àr nÄgot visst med att vakna upp i sin egen sÀng nÀr en varit bortrest. Jag har sovit som en stock i natt och sluppit vakna under natten för att besöka toaletten. Idag hade vi inga planer mer Àn tvÀtta och packa inför imorgon dÄ vi Äker till Flen.

Den hÀr dagen har jag tigit till att bara vila och samla energi vilket jag fortfarande behöver fast det Àr sÄ lÀtt att köra pÄ och glömma bort det nu nÀr jag klarar mer och Àr mycket bÀttre.

PĂ„ fm har jag bara legat i soffan och vilat, lĂ„tit tvĂ€ttmaskinen göra jobbet. Jag har Ă€ven varit i kontakt med Lena för hennes son kanske kan hjĂ€lpa mig med min blogg som inte Ă€r riktigt som den ska. Nu hĂ„ller jag tummarna att han lyckas. Han har försökt under dagen och kommer titta mer pĂ„ det nĂ€r han har tid. Jag Ă€r sĂ„ tacksam över att han tar sig tiden till att hjĂ€lpa mig. 💜

Det har varit en fin dag och varmt runt 25 grader och sol. PÄ eftermiddagen tog vi en tur till Rafshagen, dÀr vi visste att Malin och Urban befann sig. De hade varit dÀr ett tag sÄ nÀr vi kom runt 14.30 var de pÄ vÀg hem. De stannade en liten stund extra sÄ vi hann prata en liten stund. Mats och jag doppade oss och det var 24,9 grader i vattnet. Det Àr lite sunkigt vatten dÀr tycker jag annars har det blivit vÀldigt fint dÀr vid stranden och Àven pÄ campingen som ligger i anslutning till stranden. Vi stannade inte sÄ lÀnge utan begav oss ganska snart hem igen, jag hade ingen ro att sitta dÀr trots att jag hade bok med mig.

NÀr vi kom hem lagade vi pasta och kokaihopsÄs pÄ det som fanns i kylskÄpet. Vi ville inte handla eftersom vi Äker bort imorgon igen. Det blev gott sÄ vi blev mÀtta Àven idag. Efter maten blev jag sÄ trött sÄ jag sov en stund, hoppas bara att jag kan sova till natten.

Vid 18.30 hade temperaturen sjunkit till 23 grader sÄ dÄ Äkte vi ivÀg för att springa. Vi brukar ju springa pÄ tisdagar med Karin och Madeleine fast eftersom vi kom hem sent i gÄr kvÀll sÄ fick löpningen bli idag utan sÀllskap. Vi försöker hÄlla igÄng löpningen Àven om det Àr semester. Det blev tvÄ varv, ca 4 kilometer och första varvet var riktigt tungt för min del fast andra varvet kÀndes lÀttare konstigt nog.

Nu ikvÀll har jag bara tagit det lugnt, tittat pÄ Netflix och chillat. Snart blir det sÀngen för imorgon Àr planen att komma ivÀg runt niotiden.

Jag hoppas att ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *