Solsken 🌞 vilodag

Jag vaknade innan mitt alarm 7.30 fast jag var supertrött och kÀnde mig seg. Det var bara till att stiga upp för vi skulle springa och bada som vanligt. Jag trodde att jag skulle fÄ springa i regn fast sÄ fel jag trodde. Det var solsken och ca 19 grader i luften.

Idag sprang Mats, Marie, Camilla och jag och nÀr vi skulle bada var det rÀtt blÄsigt fast det var skönt i vattnet, 20 6 grader varmt i vattnet.

Efter vÄrt uppfriskande dopp Ät jag och Mats frukost i solen och blÄsten. De andra hade inte tid att stanna kvar.

Sedan nÀr vi kom hem var det duschen och sedan lite Netflix innan vi gick över till Marie och Jimmy för att titta pÄ deras nya kök. Vi fick kaffe innan vi gick hem fast jag drack bara vatten för jag vill sova inatt.

Vid 12.50 blev Mats hÀmtad utav Catta för MÄnkören hade en förestÀllning nÄgonstans, tror det var vid Boda glasbruk.

Eftersom jag har varit i Malmö behövde jag denna dag till Ă„terhĂ€mtning. NĂ€r Mats Ă„kt somnade jag i soffan och sov över 2 timmar. Jag har valt att göra ingenting idag, bara samla energi. Även morgondagen fĂ„r bli vilodag.

IkvĂ€ll tittar vi pĂ„ fotbollen och sedan blir det tidig sĂ€nggĂ„ende för mig. Jag passar pĂ„ att bara vara nĂ€r jag kan nu i semestertider dĂ„ jag gĂ€rna vill hitta pĂ„ en massa och trĂ€ffa vĂ€nner. 💜

Jag hoppas er lördag varit bra, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.