Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 22 oktober 2023

Här kommer som vanligt en sammanfattning av min helg så här på söndagskvällen.

I fredags när jag kom hem så fixade jag och vi var och handlade inför kvällen. Victor och Torun kom på kvällen och då bjöd vi även hit dottern och William på skaldjur. Vi började med en drink och krustader. Efter maten spelade vi Alias innan dottern och William åkte hem till sig. Det blev en mysig kväll.

Stormen Babet härjade lite överallt i södra Sverige så när vi skulle springa på lördagsmorgonen så valde jag att inte springa för jag ville inte springa bland träden. Mats åkte lite tidigare för han skulle absolut springa. Marie och jag åkte lite senare och kom lagom till badet då Mats sprungit sina 4 km.

Det var inte den finaste morgonen, det regnade och blåste.

Jag hade tagit på mig en regncape.

Det var högvatten och vågor så det gick inte att ha några saker på bryggan. Termometern åkte upp på bryggan hela tiden. Det var 4 grader i luften och 7,1 grader i vattnet.

Det blev en minnesvärd morgon i blåsten.

Sedan åkte vi hem och åt frukost och Victor och Torun hade precis vaknat. När alla hade gjort sig i ordning så åkte vi till stan och handlade presenter till Hampus, Enya och Andreas. Vi passade även på att luncha på Ikea.

När vi kom hem somnade jag och sov innan det var dags att gå till Hampus kalas. Det blev en trevlig kväll.

I dag blev våra vinterdäck påsatta på våra bilar. William hjälpte Mats att byta.

Victor och Torun åkte till Byxelkrok för att kolla till deras husvagn och hämta hem lite saker som de inte fick med sig förra gången.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än köpt lampor som jag ska när jag badar när det är mörkt. Jag har även rättat lite matteböcker inför morgondagen.

Jag känner att det kommer bli tidigt i säng ikväll.

Kram Susann 💜

6 kommentarer