Sweden runners, snö och bad 😊

Jag slapp skrapa bilrutorna och det Ă€r jag tacksam för. Tiden gĂ„r i rasande fart pĂ„ Centrumskolan, det kĂ€nns som en knappt Ă€r dĂ€r. Idag var jag rĂ€tt trött nĂ€r jag kom hem fast ingen huvudvĂ€rk sĂ„ det Ă€r ju positivt och yrseln var mindre sĂ„ nu gĂ„r det Ă„t rĂ€tt hĂ„ll. Jag somnade i soffan och sov en och en halv timme sĂ„ jag skulle vara pigg inför kvĂ€llens trĂ€ning med Sweden runners. Jag fick packa badvĂ€skan för Karin skulle komma pĂ„ tĂ€rningen, för nu kommer det bli bad efter tĂ€rningen. 😊

Det hade börjat lite nya personer nu nÀr jag inte har varit med. PÄ uppvÀrmningen delade vi oss i tvÄ grupper, en lite snabbare och lite mer nybörjargrupp. Jag valde den snabba för Elin ledaren sa att jag skulle fixa den gruppen och hon hade rÀtt. Det gick bra pÄ uppvÀrmningen fast den kÀndes lite kortare Àn vanligt. Sedan körde vi stegringsintervaller, 1,2,3,4,3,2,1. NÀr vi skulle springa 4 minuter sÄ kÀnde jag att jag inte kunde springa mer pga min höft. Det kÀndes surt att min höft strular igen nu nÀr jag precis har börjat kunna springa. Jag gick resten av tiden och sedan nÀr det var dags för styrkan gick Karin och jag.

Karin och jag valde att Äka till Kallbadhuset, vi visste inte riktigt hur det skulle vara dÀr nu nÀr det var mörkt. Det var tur vi hade pannlampor med oss för vid stegen var det ganska mörkt och lite lÀskigt. Stegen ner i vattnet Àr sÄ brant sÄ den Àr lite otÀck att gÄ nedför Àven nÀr det Àr ljust. Jag fick Àran att bada först och det blev nog det snabbaste doppet pÄ lÀnge. Det snöade ganska mycket nÀr vi doppade oss och det mÀrks pÄ bilderna. Det var 3,3 grader i vattnet och 0 grader i luften. En Ängrar aldrig ett bad efterÄt för dÄ Àr det skönt. Jag hade varm blÄbÀrssoppa med mig sÄ det drack vi efterÄt och tittade pÄ vÄrt fina slott som var upplyst i mörkret.

NÀr jag kom hem vÀrmde vi maten och Mats hade sprungit en mil ikvÀll igen fast han saknade draghjÀlpen han brukar fÄ pÄ tisdagar av Karin och Madeleine.

IkvÀll tittar vi först pÄ Wahlgrens vÀrld och sen Strömstedts innan jag mÄste sova. Jag fÄr se om jag orkar se Strömstedts ikvÀll för jag kÀnner mig ganska trött.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig torsdag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.