Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 14 mars 2023

Visste ni att det är Pi-dagen idag? Den 14 mars firas Pi-dagen för att uppmärksamma talet Pi (≈ 3,141592653589793…) som används i matematiska formler. Den här dagen har firats sedan 1988.

Jag tog mig till Malkars idag innan jobbet så jag är nöjd att jag äntligen fick tummen ur. Nu är ju tanken att jag ska hålla i min träning och hoppas att jag inte ska bli sjuk så det förstör min rutin. Jag började med 10 min på löpbandet sedan körde jag ett varv på milon. Jag ville ta det lugnt så därför blev det bara ett varv.

När jag hade tränat färdigt så passade jag på att basta innan det var dags för att ge sig av till jobbet.

Det blev en bild på väg till jobbet idag med och det syns att jag nyss tränat då jag är alldeles rödmosig.

På hemkunskapen fick eleverna jämföra 4 sorters råvaror mellan råa, kokta och stekta. Det var blandade åsikter om vad de smakade.

När jag slutade jobbet vid 14:15 så var jag helt slut. Jag hade tänkt åka och handla fast jag insåg att jag inte skulle orka det så det blev raka vägen hem. Jag somnade på tre röda i soffan och sov tills Mats ringde 16:30, då han var på Maxi och handlade.

Ikväll lagade Mats biffar, kokt potatis och löksås. Det blev jättegott så nu sitter vi mätta framför tvn. Måste ju lägga upp en bild på maten och då tänker jag på min bloggvän Inga som ofta lägger ut vad hon har ätit och recept.

Vi har börjat se en serie på svtplay, Drömmarnas hus. Mats hade blivit rekommenderad den serien och än så länge verkar den lovande. Har du sett serien?

Det blir bara till att chilla ikväll tills det är dags för sängen, kram Susann 💜

2 kommentarer