Tisdagen den 29 september 2020 Vaken

Oj, vad jag sabbade min nattsömn med gårdagens eftermiddagslur. Någon gång efter 03.00 somnade jag och som tur var kunde jag somna om efter att Mats åkt till jobbet vid kvart i sju i morse. Jag sov till strax innan klockan ringde vid kvart över nio. Det kändes inte som om jag var färdigvilad fast det var bara till att stiga upp.

Tiden gick som vanligt fort på Centrumskolan och när jag kom hem idag valde jag att vara vaken. Jag lyssnade på min ljudbok.

När Mats kom hem kvart över fyra var jag trött fast vi åkte iväg och sprang ett varv i Norrliden. Jag ville bada efteråt för jag trodde jag skulle piggna till lite av det.

Det var väldigt tungt att andas idag för jag har trappat ner på min allergimedicin för jag tänkte att jag inte var i så stort behov av den längre. Fast vid ansträngning märks det att den hjälper mer än vad jag tror. Därför blev det bara ett varv, ca 2 km. Mats benhinnor gör inte riktigt lika ont så nu hoppas vi att han kan öka i längd och hastighet snart.

Som vanligt blev det en massa bilder från vårt badande. Vi gör allt för att få ”perfekta” hopp. 🤣🤣🤣 Vi är väldigt graciösa, om vi får säga det själva.

Det var 17 grader i luften och 15,3 grader i vattnet. Helt ljuvligt 🌞🏊🏾‍♂️

Som jag misstänkte piggnade jag till av mitt dopp och nu har jag klarat dagen utan att sova middag. Nu är klockan så mycket att det är legitimt att somna, vilket jag strax kommer göra.

Godnatt på er alla mina trogna bloggvänner 😊💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.