Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Helgen i Malmö

I fredags när jag slutade jobbet hämtade Mats upp mig för att vi skulle åka till Malmö. Jag fick sitta en liten stund i solen och vänta på Mats då han fick en sak han var tvungen att göra innan han kunde sluta.

Det gick ingen nöd på mig i solen då fredagen var en riktig sommardag. Sedan körde vi direkt till dottern i Malmö och på vägen såg vi de fina rapsfälten som lyste så gula och fina.

När vi kom till dottern och William var även Victor och Torun där. Det blev tacoskväll med familjen för även Rasmus kom över och åt tillsammans med oss. Tova, Rasmus flickvän var och firade sin morfar så henne träffade sedan på lördagen. Det var mysig att vara samlad hela familjen för nu är det svårt att få till det.

På lördagsmorgon gick Mats och jag upp för att springa och bada som vi brukar göra hemma. Vi åkte till Ribban och sprang och det var en fin och varm morgon, 13 grader i luften och i vattnet 12,6 grader. Mats sprang lite längre än mina dryga 2,5 km. Mats landade nog närmare 4 km.

Sedan när vi kom hem efter vårt dopp så hade övriga stigit upp och vi åt frukost innan vi begav oss in till stan. Vi hade bestämt att vi skulle köpa med oss poke bowl och sätta oss någonstans i solen. Mats upptäckte att hans byxor hade gått sönder så han behövde köpa nya. Mats hittade nya byxor och en skjorta till. Sedan köpte vi med oss lunchen och satte oss i Folkets park och det var många andra som hade tagit sig ut i det fina vädret.

Därefter åkte vi tillbaka hem för jag var tvungen att sova eftersom vi skulle ut och äta på restaurang.

på kvällen hade vi bokat bord på Embassy, en avsmakningsmeny på 9 rätter. Detta var Victors födelsedagspresent från hans syskon. Det var en mysig restaurang och de serverade små fina rätter med tillhörande vin eftersom vi köpte vinpaket till. Vi åt lite nya saker som bovetepuffar och rapsstjälkar och raspblommor. Det var väldigt gott, rapsstjälkarna.

Därefter åkte vi hem och tittade på melodifestivalen som hade börjat. Det var kul att Loreen vann tycker jag för den låten var överlägset bäst tyckte jag.

Idag gick vi upp klockan åtta eftersom vi sov den här natten hos Rasmus och Tova. De skulle iväg och titta på när Tovas pappa Nicke skulle springa Köpenhamn maraton. Vi packade ut alla våra saker och sedan gick vi tvärs över till dottern för att säga hejdå.

Vid halv tiotiden åkte vi hemåt Kalmar. Jag har mest sovit hela dagen eftersom det har varit en intensiv fast rolig och mysig helg. Jag är så tacksam och stolt över min familj 💜

För att inte sova bort hela kvällen så planterade jag om mina tomatplantor och nu står de ute. Jag hoppas att de klarar sig.

Jag hoppas du har haft en bra helg, kram Susann 💜

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *