14 augusti 2022 – ett bra avslut pĂ„ denna helg 💜

Det blev verkligen en rivstart pÄ jobbet och jag var helt slut nÀr fredagskvÀllen kom. Vi Ät skaldjur tillsammans med dottern och William. Sedan gick jag till sÀngs tidigt.

PÄ lördagen sprang vi och badade som vanligt. Det var en varm morgon, 23 grader i luften och 19,1 grader i vattnet.

Efter löpningen Ät vi frukost hemma och sedan sov jag i stort sett hela dagen. Jag kÀnde att det var det jag behövde efter mina tre jobbdagar. FramÄt kvÀllen piggnade jag till och dÄ Äkte Mats och jag in en runda till stan eftersom det var Kalmar stadsfest. Vi Ät pÄ matmarknaden och sedan lyssnade vi pÄ Ida Gratte, en lokal artist. Vi trÀffade pÄ Ingela och Nicke och tog en öl tillsammans med dem innan jag ville Äka hem. Jag kÀnde att jag behövde gÄ och lÀgga mig i tid. Dottern och William hade varit ivÀg pÄ kvÀllen och kom sedan för att sova hos oss.

Idag gick vi upp ganska tidigt och och frukost vid 8. Jag gjorde amerikanska pannkakor till alla och vid 8.40 Äkte vi in till stationen för S och W skulle ta tÄget hem till Malmö. DÀrefter Äkte jag hem och vilade för jag var fortfarande trött.

Vid kvart i ett tyckte Mats att vi skulle Äka och bada fast vi Äkte hem till Linda och Christian. Mats och Christian hade planerat en överraskningstrÀff för mig och Linda och den hÀr gÄngen blev jag verkligen överraskad. Jag anade ingenting förrÀn vi svÀngde in pÄ deras gata. Jag tror att jag har varit alldeles för trött för att mÀrka nÄgot pÄ Mats, och det Àr ju kul att bli överraskad.

Christian hade grillat kyckling och kött som vi Ät med potatis och sallad till. Det var jÀttegott och passade bra dÄ jag var hungrig. Sedan drack vi kaffe, förstÄs inte jag för jag vill ju sova i natt. Efter kaffet Äkte vi till stadsbiblioteket för att sedan gÄ till systrastömmen dÀr de hade bokat kajaker. Vi fick en trevlig tur pÄ vattnet.

N Ă€r vi hade paddlat fĂ€rdigt tog vi varsin glass i solen innan det var dags för oss att skiljas Ă„t. Tack för en underbar eftermiddag tillsammans med er, Linda och Christian. 💜

Efter paddlingen Äkte vi raka vÀgen hem för att byta om till trÀningsklÀder för vi hade bokat med Malin och Urban att vi skulle spela paddel och att de sedan skulle komma hem till oss för lite grill. Det blev en jÀmn match och det Àr ju alltid kul nÀr det Àr jÀmnt. Efter matchen Äkte vi hem och duschade och Malin och Urban kom efter att de gjort i ordning sig och hÀmtat Chilla, deras hund. Mats grillade oxfilé och flÀsk och jag gjorde smached poatoes. Det blev en lyckad kvÀll som avslutades med kaffe och glass och ja jag drack inte kaffe nu heller. Nu har vi planerat in att vi ska försöka spela en gÄng i veckan sÄ nÀsta gÄng Àr pÄ fredag klockan 17.00.

Tack för en god match och en trevlig kvĂ€ll 💜

Den hÀr helgen har verkligen blandats med vila och aktivitet, helt enligt vad som Àr bra för mig. Att umgÄs med vÀnner ger en verkligen energi sÄ nu Àr mitt energiförrÄd pÄfyllt för att klara en ny jobbvecka. Jag hoppas ni Àr precis lika nöjd med er helg, som jag Àr med min.

Nu hĂ€grar min sĂ€ng, godnatt 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.