Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

14 augusti 2022 – ett bra avslut på denna helg 💜

Det blev verkligen en rivstart på jobbet och jag var helt slut när fredagskvällen kom. Vi åt skaldjur tillsammans med dottern och William. Sedan gick jag till sängs tidigt.

På lördagen sprang vi och badade som vanligt. Det var en varm morgon, 23 grader i luften och 19,1 grader i vattnet.

Efter löpningen åt vi frukost hemma och sedan sov jag i stort sett hela dagen. Jag kände att det var det jag behövde efter mina tre jobbdagar. Framåt kvällen piggnade jag till och då åkte Mats och jag in en runda till stan eftersom det var Kalmar stadsfest. Vi åt på matmarknaden och sedan lyssnade vi på Ida Gratte, en lokal artist. Vi träffade på Ingela och Nicke och tog en öl tillsammans med dem innan jag ville åka hem. Jag kände att jag behövde gå och lägga mig i tid. Dottern och William hade varit iväg på kvällen och kom sedan för att sova hos oss.

Idag gick vi upp ganska tidigt och och frukost vid 8. Jag gjorde amerikanska pannkakor till alla och vid 8.40 åkte vi in till stationen för S och W skulle ta tåget hem till Malmö. Därefter åkte jag hem och vilade för jag var fortfarande trött.

Vid kvart i ett tyckte Mats att vi skulle åka och bada fast vi åkte hem till Linda och Christian. Mats och Christian hade planerat en överraskningsträff för mig och Linda och den här gången blev jag verkligen överraskad. Jag anade ingenting förrän vi svängde in på deras gata. Jag tror att jag har varit alldeles för trött för att märka något på Mats, och det är ju kul att bli överraskad.

Christian hade grillat kyckling och kött som vi åt med potatis och sallad till. Det var jättegott och passade bra då jag var hungrig. Sedan drack vi kaffe, förstås inte jag för jag vill ju sova i natt. Efter kaffet åkte vi till stadsbiblioteket för att sedan gå till systrastömmen där de hade bokat kajaker. Vi fick en trevlig tur på vattnet.

N är vi hade paddlat färdigt tog vi varsin glass i solen innan det var dags för oss att skiljas åt. Tack för en underbar eftermiddag tillsammans med er, Linda och Christian. 💜

Efter paddlingen åkte vi raka vägen hem för att byta om till träningskläder för vi hade bokat med Malin och Urban att vi skulle spela paddel och att de sedan skulle komma hem till oss för lite grill. Det blev en jämn match och det är ju alltid kul när det är jämnt. Efter matchen åkte vi hem och duschade och Malin och Urban kom efter att de gjort i ordning sig och hämtat Chilla, deras hund. Mats grillade oxfilé och fläsk och jag gjorde smached poatoes. Det blev en lyckad kväll som avslutades med kaffe och glass och ja jag drack inte kaffe nu heller. Nu har vi planerat in att vi ska försöka spela en gång i veckan så nästa gång är på fredag klockan 17.00.

Tack för en god match och en trevlig kväll 💜

Den här helgen har verkligen blandats med vila och aktivitet, helt enligt vad som är bra för mig. Att umgås med vänner ger en verkligen energi så nu är mitt energiförråd påfyllt för att klara en ny jobbvecka. Jag hoppas ni är precis lika nöjd med er helg, som jag är med min.

Nu hägrar min säng, godnatt 💜

4 kommentarer