25 Ă„r 💜

För 25 Är sedan föddes vÄrt andra barn med kejsarsnitt och ut kom dottern pÄ ca 4,2 kilo. Hon föddes pÄ Kalmar sjukhus och vi var stolta förÀldrar till tvÄ barn. Idag firar vi henne i Malmö dÀr hon bor och jobbar. S har precis fÄtt en tillsvidareanstÀllning sÄ det blir firande i dubbel bemÀrkelse. Vid klockan sju vÀckte vi henne med sÄng och paket innan det var dags för oss att Äka till ribban för att springa och bada.

NÀr vi kom till Ribban blÄste det ganska mycket. Det blev en liten kort löprunda för min del dÄ mina fötter fortfarande strular. Mats sprang lite lÀngre Àn mig fast kortare Àn vad han brukar, ca 3,5 km. Sedan blev det ett dopp i blÄsten.

NÀr vi kom hem frÄn vÄrt dopp Ät vi frukost tillsammans och nu blir det lite fix innan Marie, Hampus, Rasmus och Tova kommer pÄ lunch. Vi kanske hinner en runda till stan innan.

Sedan ikvÀll har dottern bokat bord pÄ restaurangen Quan. Det Àr en restaurang som vi inte varit pÄ förut sÄ det ska bli spÀnnande och hoppas pÄ god mat.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig lördag, kram Susann 💜

10 kommentarer

  1. Grattis till dottern. HĂ€rligt ni haft det. Vill ocksĂ„ testa att vinterbada men Ă€r en riktig badkruka pĂ„ sommaren sĂ„ jag vet inte riktigt hur det ska gĂ„ till…. FĂ„r vĂ€nja mig gradvis under sommaren och sedan fortsĂ€tta in pĂ„ hösten….

    1. Det var precis sÄ jag började hösten 2019, att inte sluta bada efter sommaren. Min man badade knappt pÄ sommaren fast nu badar han ocksÄ Äretrunt. Han började hösten 2020. Jag kan verkligen rekommendera att kallbada, det ger en sÄdan energikick.

    1. Det var superblĂ„sigt fast alltid skönt efterĂ„t. Det blev en mysig kvĂ€ll och god mat pĂ„ restaurangen. 🙂💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *