Jag,  Sjukskriven/Arbete

3 december 2023 – första advent

I fredags blev jag hämtad av dottern när jag slutade jobba. Vi åkte hem till henne och jag sov i hennes soffa framför en julfilm. När William kom hem vid halv sex åkte vi hem till mig för vi hade bjudit hem dem på lite mat. Mats hade förberett maten så jag behövde bara göra hollandaisås till potatisen och laxen. Till efterrätt gjorde jag chokladpudding. Efter maten spelade vi besserwisser. Sedan åkte de hem.

I lördags morse blev det ett härligt dopp som vanligt. Det var minus 3 grader i luften och 0,2 grader i vattnet.

Hela lördagen fixade vi här hemma, jag har påbörjat rensning av min klädkammare. På em kom dottern och vi bakade lussekatter. Tyvärr blev de inte de bästa som jag gjort fast de får duga till jul.

På kvällen var vi bjudna till Malin och Urban.

Vi spelade gin rummy för Mats var sugen på kortspel. Tyvärr gick det inte så bra för Mats och Malin vann. Det snöade under kvällen fast vi tog våra cyklar fast det var slirigt. Jag hamnade i diket för det var så halt.

I dag sov jag nästan till klockan 8 och det var skönt även om jag egentligen inte vill sova för länge på helgerna. Efter frukosten fortsatte jag projekt fixa huset till jul.

Klockan halv elva hämtade vi Malin och Urban för att gå på adventshögmässa i Förlösa kyrka. Jag tände även ett ljus för mamma. 💜

Efter kyrkan fikade vi hos Malin och Urban och sedan åkte vi hem och fortsatte vårt fixande. Mats åkte till miljöstation med alla kläder som jag har rensat ut plus lite annat som vi hade som behövde slängas.

Jag har även hunnit ta min dagsvila.

Jag har sett att många av mina bloggvänner skriver om julkalendrar och även jag har en. Jag fick en med kluringar som ska lösas varje dag. Det är roligt fast ibland lite svårt. Vi har lyckats lösa kluringarna hittills.

Kalendern med onumrerade luckor.

Hur har du haft det på första advent?

Kram Susann 💜

4 kommentarer