Äntligen fredag 😊💜

Godmorgon, nu har jag vaknat efter en hel natts sömn. Jag var alldeles för trött för att blogga i gÄr kvÀll. Det var en ganska hÀndelserik dag igÄr. BÀrgaren kom och hÀmtade vÄr bil runt nio och kvart över nio blev jag hÀmtad av taxi för att ta mig till Hertz dÀr jag kvitterade ut en hyrbil innan det var dags för mig att jobba. PÄ Centrumskolan flöt allt pÄ som vanligt och vid tvÄ ringde en kvinna frÄn försÀkringskassan angÄende att jag sökt sjukersÀttning. Det samtalet tog nÀstan en timme och det var vÀldigt mÄnga frÄgor som hon ville ha svar pÄ. Det var svÄrt att komma ihÄg allt som jag har gjort i min rehabilitering och nÀr det gjordes som olika insatser som tex arbetsterapeut och psykolog mm. Nu var det tydligen sÄ att om en fick sjukpenning sÄ var det för alltid. Visst gÄr det att bryta om jag skulle kunna det om nÄgra Är fast det kommer inte omprövas som det gjort tidigare. Antagligen kommer jag inte att fÄ sjukpenning, vi fÄr se. Det var egentligen min lÀkare som tyckte att jag skulle söka det sÄ det har jag gjort. Det skulle dessutom kÀnnas lite lugnare nu nÀr jag har min halvtid som jag antar kommer fortsÀtta efter Ärsskiftet. Jag kÀnner att jag mÄste vara hÀr och nu och landa utan att stressa vidare och dÄ skulle ingen vara efter mig med att öka utan jag skulle kunna bestÀmma nÀr och om det skulle vara dags. Vi fÄr se hur det blir, först ska jag ha möte med nÄgon som har hand om min anstÀllning med lönebidrag sÄ att den förlÀngs. Den 13 december ska detta möte ske.

Jag valde Àven att gÄ pÄ trÀningen med Sweden runners igÄr kvÀll trots att det regnade ganska mycket. Jag var nÀra pÄ att strunta i trÀningen fast sedan bara bestÀmde jag mig för att trÀna. Som tur var hann jag sova lite innan trÀningen. Vi körde treminutersintervaller med 1,5 minuters vila emellan gÄnger tre och sedan gjorde vi om samma block igen. DÀrefter avslutade vi med styrka, armhÀvningar, benböj och utfall. Det var riktigt jobbigt fast jag tog det lite lugnt med tanke pÄ att jag ska vara med pÄ löpningen pÄ Alvaret pÄ lördag som Sweden runners arrangerar och dÄ ska vi springa runt en mil. Efter trÀningen igÄr sÄ Äkte Annika J och jag till kallbadhuset för att bada. Det var 4 grader i luften och 6,0 grader i vattnet. Det var uppfriskande och hÀrligt som alltid.

NÀr jag kom hem vÀrmde vi bara fÀrdiga pizzor i ugnen för ingen utav oss orkade göra nÄgot. Jag hade Àven lite huvudvÀrk hela kvÀllen. Sedan blev det lite tv-tittande innan jag gick och la mig. Jag somnade ovanligt fort och har sovit hela natten för ovanlighetens skull. Det mÀrktes att det var mycket som hÀnde igÄr eftersom jag var sÄ trött och somnade med huvudvÀrk.

Idag kĂ€nner jag mig lite tung i huvudet, kĂ€nns att jag hade huvudvĂ€rk igĂ„r kvĂ€ll. Jag hoppas den inte kommer tillbaka idag. Idag Ă€r det verkligen mörkt utomhus och termometern visar 3 grader. Än sĂ„ lĂ€nge regnar det inte och jag hoppas att det Ă€r uppehĂ„ll hela dagen för jag och en kollega ska grilla till lunch med nĂ„gra elever.

Idag jobbar Mats hemifrÄn dÄ han har blivit ganska förkyld och enligt reglerna sÄ mÄste han testa sig mot covid-19 Àven om jag tror att det bara Àr en vanlig förkylning. Provkiten som en kan hÀmta ut sjÀlv var slut sÄ nu fÄr han nog boka en tid. Vi fÄr se vad som hÀnder.

IkvÀll har vi inga planer utan det kommer bli en hemmakvÀll framför PÄ spÄret och lite rÀkor med tilltugg.

Nu önskar jag er alla en hĂ€rlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *