Äntligen fredag 😊💜

Godmorgon, nu har jag vaknat efter en hel natts sömn. Jag var alldeles för trött för att blogga i går kväll. Det var en ganska händelserik dag igår. Bärgaren kom och hämtade vår bil runt nio och kvart över nio blev jag hämtad av taxi för att ta mig till Hertz där jag kvitterade ut en hyrbil innan det var dags för mig att jobba. På Centrumskolan flöt allt på som vanligt och vid två ringde en kvinna från försäkringskassan angående att jag sökt sjukersättning. Det samtalet tog nästan en timme och det var väldigt många frågor som hon ville ha svar på. Det var svårt att komma ihåg allt som jag har gjort i min rehabilitering och när det gjordes som olika insatser som tex arbetsterapeut och psykolog mm. Nu var det tydligen så att om en fick sjukpenning så var det för alltid. Visst går det att bryta om jag skulle kunna det om några år fast det kommer inte omprövas som det gjort tidigare. Antagligen kommer jag inte att få sjukpenning, vi får se. Det var egentligen min läkare som tyckte att jag skulle söka det så det har jag gjort. Det skulle dessutom kännas lite lugnare nu när jag har min halvtid som jag antar kommer fortsätta efter årsskiftet. Jag känner att jag måste vara här och nu och landa utan att stressa vidare och då skulle ingen vara efter mig med att öka utan jag skulle kunna bestämma när och om det skulle vara dags. Vi får se hur det blir, först ska jag ha möte med någon som har hand om min anställning med lönebidrag så att den förlängs. Den 13 december ska detta möte ske.

Jag valde även att gå på träningen med Sweden runners igår kväll trots att det regnade ganska mycket. Jag var nära på att strunta i träningen fast sedan bara bestämde jag mig för att träna. Som tur var hann jag sova lite innan träningen. Vi körde treminutersintervaller med 1,5 minuters vila emellan gånger tre och sedan gjorde vi om samma block igen. Därefter avslutade vi med styrka, armhävningar, benböj och utfall. Det var riktigt jobbigt fast jag tog det lite lugnt med tanke på att jag ska vara med på löpningen på Alvaret på lördag som Sweden runners arrangerar och då ska vi springa runt en mil. Efter träningen igår så åkte Annika J och jag till kallbadhuset för att bada. Det var 4 grader i luften och 6,0 grader i vattnet. Det var uppfriskande och härligt som alltid.

När jag kom hem värmde vi bara färdiga pizzor i ugnen för ingen utav oss orkade göra något. Jag hade även lite huvudvärk hela kvällen. Sedan blev det lite tv-tittande innan jag gick och la mig. Jag somnade ovanligt fort och har sovit hela natten för ovanlighetens skull. Det märktes att det var mycket som hände igår eftersom jag var så trött och somnade med huvudvärk.

Idag känner jag mig lite tung i huvudet, känns att jag hade huvudvärk igår kväll. Jag hoppas den inte kommer tillbaka idag. Idag är det verkligen mörkt utomhus och termometern visar 3 grader. Än så länge regnar det inte och jag hoppas att det är uppehåll hela dagen för jag och en kollega ska grilla till lunch med några elever.

Idag jobbar Mats hemifrån då han har blivit ganska förkyld och enligt reglerna så måste han testa sig mot covid-19 även om jag tror att det bara är en vanlig förkylning. Provkiten som en kan hämta ut själv var slut så nu får han nog boka en tid. Vi får se vad som händer.

Ikväll har vi inga planer utan det kommer bli en hemmakväll framför På spåret och lite räkor med tilltugg.

Nu önskar jag er alla en härlig fredag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Önskar dej detsamma en mycket trevlig fredag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *