Bra start och en slappardag 🌞

Vilken underbar morgon vi hade pÄ vÄr lördagslöpning. Det var Maria, Mats och jag som sprang ca 4 kilometer i soluppgÄngen. NÀr det sedan var dags för doppet sÄ var Marie och Johanna pÄ bryggan och hade redan badat. Det var lite tidigare denna morgon för Johanna skulle ivÀg sedan pÄ fm. Det var runt 4 grader i luften och 9,5 grader i vattnet. Efter doppet drack vi kaffe och blÄbÀrssoppa i en utav hytterna. Det Àr sÄ mysigt att bara prata lite efter badet innan det Àr dags att Äka hemÄt.

PÄ vÀgen hem köpte vi frallor och sedan Ät vi frukost och bara tog det lugnt. Det Àr bara tvÀttmaskinen som jobbat lite idag. Vid halv ett-tiden körde vi Rasmus och Tova till ett par kompisar. Det skulle luncha och sedan gÄ pÄ en Halloweenfest ikvÀll. Vi fÄr se nÀr de dyker upp. Vi passade pÄ att handla nÀr vi ÀndÄ var inne i stan. Jag behövde lite till grytan som jag lagade ikvÀll.

Det hÀr dagen har bara varit en riktig slappardag. Jag fattar inte varför jag Àr sÄ trött hela tiden trots att jag inte gjort sÄ mycket denna vecka. Det var nÄgon som sa att en kunde bli trött nÀr en Àr i klimakteriet sÄ jag skyller vÀl tröttheten pÄ det ocksÄ som med allt annat just nu, som tex humöret.

Jag har Ă€ven sovit en stund i eftermiddag, Mats hamnade framför matchen Rögle – DjurgĂ„rden och dĂ„ gick sĂ„klart tankarna till Inga som hejar pĂ„ Rögle.

Vi övervÀgde att trÀffa nÄgra spontant som tex Malin och Urban fast sen hamnade vi i soffan och kÀnner oss bara slitna och trötta och klockan Àr bara Ätta. Det kommer nog bli tidigt i sÀng ikvÀll igen, igÄr somnade Mats redan klockan tio. Jag hade svÄrare att somna som vanligt, jag Àr supertrött fast kan inte sova. Jag kÀnner att jag Àr lite speedad hela tiden och det Àr det jag försöker bli av med genom att tÀnka pÄ att inte göra för mycket. Just nu lÀngtar jag efter att jag ska till Stockholm pÄ mÄndag, det ska bli kul Àven om jag kommer vara helt utslagen pÄ onsdag fast det Àr det helt klart vÀrt.

Hur har er dag varit?

Glad Halloween önskar jag er,

Bild tagen med hjÀlp av snapchat.

2 kommentarer

  1. SĂ„ trĂ„kigt för dig att vara trött men Ă€ndĂ„ inte kunna sova. Det Ă€r vĂ€ll en annan sorts trötthet, hjĂ€rnan Ă€r trött men inte kroppen. Önskar dig nĂ„gra fina dagar i Stockholm

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.