Bra start och en slappardag 🌞

Vilken underbar morgon vi hade på vår lördagslöpning. Det var Maria, Mats och jag som sprang ca 4 kilometer i soluppgången. När det sedan var dags för doppet så var Marie och Johanna på bryggan och hade redan badat. Det var lite tidigare denna morgon för Johanna skulle iväg sedan på fm. Det var runt 4 grader i luften och 9,5 grader i vattnet. Efter doppet drack vi kaffe och blåbärssoppa i en utav hytterna. Det är så mysigt att bara prata lite efter badet innan det är dags att åka hemåt.

På vägen hem köpte vi frallor och sedan åt vi frukost och bara tog det lugnt. Det är bara tvättmaskinen som jobbat lite idag. Vid halv ett-tiden körde vi Rasmus och Tova till ett par kompisar. Det skulle luncha och sedan gå på en Halloweenfest ikväll. Vi får se när de dyker upp. Vi passade på att handla när vi ändå var inne i stan. Jag behövde lite till grytan som jag lagade ikväll.

Det här dagen har bara varit en riktig slappardag. Jag fattar inte varför jag är så trött hela tiden trots att jag inte gjort så mycket denna vecka. Det var någon som sa att en kunde bli trött när en är i klimakteriet så jag skyller väl tröttheten på det också som med allt annat just nu, som tex humöret.

Jag har även sovit en stund i eftermiddag, Mats hamnade framför matchen Rögle – Djurgården och då gick såklart tankarna till Inga som hejar på Rögle.

Vi övervägde att träffa några spontant som tex Malin och Urban fast sen hamnade vi i soffan och känner oss bara slitna och trötta och klockan är bara åtta. Det kommer nog bli tidigt i säng ikväll igen, igår somnade Mats redan klockan tio. Jag hade svårare att somna som vanligt, jag är supertrött fast kan inte sova. Jag känner att jag är lite speedad hela tiden och det är det jag försöker bli av med genom att tänka på att inte göra för mycket. Just nu längtar jag efter att jag ska till Stockholm på måndag, det ska bli kul även om jag kommer vara helt utslagen på onsdag fast det är det helt klart värt.

Hur har er dag varit?

Glad Halloween önskar jag er,

Bild tagen med hjälp av snapchat.

2 kommentarer

  1. Så tråkigt för dig att vara trött men ändå inte kunna sova. Det är väll en annan sorts trötthet, hjärnan är trött men inte kroppen. Önskar dig några fina dagar i Stockholm

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *