Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

En massa utmaningar och lite snurrande istället för simning 😊

Den här första dagen i februari har bara varit bra. Tiden på centrumskolan gick fort som vanligt och när jag åkte hem från jobbet så körde jag direkt till hälsocnetralen för att få min tredje dos av covid-19 vaccinet. Jag fick pfizer den här gången liksom de andra två.

Efter vaccinsprutan åkte jag hem för att vila. Jag sov nästan en timme innan det var dags att packa badväskan och ta på sig träningskläderna. Vi träffade Karin och Madeleine vid Tallhagen och sedan sprang vi tillsammans mot Skälby. Jag fick jätteont i höger ankel så jag vände om vid skälby och sprang tillbaka till bilen medan de andra sprang längre. Jag sprang drygt 4 kilometer och de andra sprang nästan 8 kilometer. Sedan när de andra kom tillbaka så gick vi till bryggan och Therese Karins andra dotter mötte upp för att bada tillsammans med oss. Det var en minusgrad i luften och i vattnet var det 0,2 grader och på vattenytan låg det en tunn hinna av is som Karin tog bort eftersom hon badade först.

Eftersom det var en ishinna på vattnet så gick det inte att simma så då fick jag snurra.

På vägen hem köpte vi med oss kebabtallrik som vi nu har ätit framför tvn. Ibland är det gott med sådan onyttig mat.

Många utav mina bloggvänner har utmaningar i februari så jag tänkte att jag i alla fall hänger på dagens. Jag börjar med frågan som Orsakullan ställer idag.

Första februari idag, vad ser du framemot med månaden? Jag ser framemot att åka till Malmö på fredag för att träffa dottern och hennes pojkvän. Sedan hoppas jag att vi får en träff med yngsta sonen och hans flickvän som också bor i Malmö. Vecka 8 är det sportlov och då är jag ledig så det ser jag framemot även om jag inte har något inplanerat än så länge. Jag hoppas att det ska bli lite snö och is så jag får några riktiga isvaksbad.

Minresamintumörmittliv ställer frågan – Första februari idag och endast 28 dagar från att vi går in i årets första vårmånad, längtar du ? Både jag och nej för jag vill ha lite mer isvaksbad innan det blir varmt och skönt.

Heidi och Anette har en färgutmaning och dagens färg är MÖRKBLÅ – Jag tänkte ett tag innan jag bestämde mig för det var svårt att välja. Jag har inte så många kläder som är mörkblå fast sen tänkte jag att vatten skiftar ju i många olika nyanser så då valde jag såklart en vattenbild eftersom jag badar så mycket.

Sedan får vi se om jag gör alla dagars utmaning eller bara en del. Det beror på om jag har tid och ork för att besvara utmaningarna.

Jag hoppas ni haft en bra första februari, kram Susann 💜

2 kommentarer