En sen kväll…

Klockan har slagit över till söndag och vi är just hemkomna från Malin och Urban. Det var längesedan vi var hemma vid ettiden på natten.

Fast jag skriver väl hur min dag började…

Klockan 7.40 ringde alarmet och då sov jag superskönt och hade lätt kunnat ligga kvar. Det gjorde jag inte utan gick upp och sedan hämtade vi Marie klockan åtta och därefter Annika. Idag hade Annika ont i ryggen så hon vågade inte springa utan gick en runda medans jag och Marie sprang. Det gick ganska bra att springa med mitt knä fast vågar bara springa ett varv. Mats har fortfarande ont i benhinnorna så han tränade på utegymmet under tiden. Idag var det 21 grader i luften och 18,2 grader i vattnet. Mats prickade exakt rätt på temperaturgissningen i vattnet 🤔

På fm åkte jag och Samina till maxi för jag ville köpa en almanacka.

Idag var jag väldigt trött så det fick bli en tupplur på dagen eftersom vi skulle till Malin och Urban på kvällen.

I eftermiddag kom Rasmus och Tova hem och det var trevligt att få umgås lite med dem. De åkte till Tovas föräldrar ikväll och kommer tillbaka hit imorgon efter att de firat Tovas mamma.

Vi kvart i sex cyklade vi bort till Oskarssons och de hade köpt sushi som vi åt med bubbel till. Det var faktiskt gott med sushi, det kändes som det var längesedan vi åt det. Till efterrätt fick vi en chokladkaka med vispgrädde och blåbär, mums.

Sedan spelade vi kort, gin rummy och Malin vann ganska överlägset.

Det blev en härlig lördagskväll tillsammans som vanligt. Det är så skönt med vänner som en känner väldigt väl och bara är med.

💜💜💜

2 kommentarer

  1. Otvunget umgänge är det bästa umgänget

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *