Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Fredagen den 5 november 2023

Nu är mitt höstlov slut och den här helgen gick fort.

I fredags tog jag det lugnt hemma och sedan på eftermiddagen var dottern och jag på stan och fixade de sista födelsedagspresenterna inför lördagens kalas. På kvällen blev det en lugn hemmakväll med Mats.

Lördagsmorgonen var fin och jag gick slingan med Marie innan vi badade. Det var 8 grader i luften och 8,1 grader i vattnet och vindstilla.

Efter doppet blev det frukost och sedan packade vi och åkte till Älmhult. Vi skulle fira Andreas som fyller år på måndag, pappa och jag som fyller på tisdag. Till Andreas hade vi köpt Ittala glasskålar. Till min pappa hade vi köpt en ny telefon. Han har haft en Doro knapptelefon och nu fick han sin första Doro smartphone. Vi hoppas att det ska gå bra. Det är inte en självklarhet med all teknik när han fyller 89 år. Vi tränade på att skrolla, ringa och svara i telefonen. Telefonen har en funktion som gör att jag kan fjärrstyra hans telefon via en app ifall han glömmer bort hur han ska göra.

Jag fick pengar, blomma, en adventskalender med kluringar, strumpor och underställ i merinoull.

Idag åkte vi efter frukosten och vi svängde förbi pappa en snabbis för att se om han kom ihåg hur han gjorde med telefonen. Vi övade lite till och nu hoppas vi att han kan ringa och svara.

När vi kom hem svängde vi förbi maxi och handlade lite bakingredienser.

I eftermiddag har vi bakat kärleksmums, drömmar och kanel/kardemumma bullar. Sedan har vi bara tagit det lugnt. Helgen har gått fort som vanligt.

Kram Susann 💜

8 kommentarer