Härlig start och vilken överraskning 😊💜

Morgonen började med löpning och bad som vanligt. Jag trodde vi skulle få springa i regn fast det blev en fin morgon. Det var 9 grader i luften och 8,8 grader i vattnet.

Vi var fem stycken som sprang och sedan efter doppet så drack vi kaffe och blåbärssoppa innan det var dags att åka hem och äta frukost. Vi köpte frallor på vägen hem.

Sedan vilade vi en stund innan vi tänkte åka till stan. Fast när jag nästan vilat klart knackade det på ytterdörren och utanför stod Rasmus och S. Vilken överraskning, de kom hem för att fira min födelsedag som är i morgon. Vilken lycka för mig 😊 Äldsta sonen körde till Stockholm i morse för att träffa några kompisar. Kul när barnen avbyter varandra.

Vi tog en tur in till stan och handlade till Linnéa och jag hade tänkt handla present till Rasmus fast nu får jag ta det en annan dag. Jag har lite svårt att tänka om när jag planerat något…

Sedan spelade vi Mats nya spel som han fick utav barnen i för tidig farsdagspresent, Rummikub. Det bar ett roligt spel, lät svårt först fast visade sig inte vara så krångligt.

Sedan behövde jag vila så jag somnade i soffan i vanlig ordning. Jag tror alla vilade en stund. Sedan satt vi i loungen och S gjorde varsin drink till oss. Vi satt bara och snackade innan det var dags för ett restaurangbesök. Det var min födelsedagsmiddag, i och för sig en dag för tidigt. De hade bokat på på Kronan Källaren.

Det blev trerätters för mig, så nu är jag proppmätt. Ikväll tog det lite lång tid för oss att få maten och barnen tyckte inte om efterrätten som var creme brulee. De fick in nya fast de var inte heller goda så helupplevelsen blev inte det bästa. Mats och jag var nöjda med maten.

Vi slapp betala för barnens efterrätter så det var ju ändå bra. Det är tråkigt när det inte är gott och inte roligt att klaga.

Brukar ni klaga om ni inte är nöjda på maten när ni äter på restaurang?

När vi kom hem spelade vi det nya spelet och nu ligger jag i sängen och nöjd med dagens överraskning.

Mitt paket kommer jag att få imorgon bitti tillsammans med skönsång.

Nu önskar jag godnatt, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Absolut säger jag ifrån om det inte är bra, klaga hörs gnälligt😉 betar man så har man rätt till det.
    Själv tycker jag det inte är värt priset att gå ut och äta 😉
    Betalade 219kr för en torskrygg i somras, den var god och jag tänker på det varje gång vi har det här hemma, som är lika god.
    Men ibland är det klart festligt att gå ut.
    Grattis till morgondagen 🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *