Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Helgen i Malmö

På lärdagsmorgonen sprang Annika och jag på Ribban, och dottern följde med och sprang en runda även hon. Sedan badade vi alla tre och det var första badet för i år för dottern. Det var en helt ljuvlig morgon, 15 grader i luften och 12,9 grader i vattnet. Nu kan en simma runt en stund för det är så skönt.

Sedan åkte vi hem och åt lite frukost föra att sedan dra vidare in till stan. Rasmus och Tova följde med och åt lunch på Kontrast. Det är en indisk restaurang och det var god mat och alla blev mätta. Jag och Annika tog varsin öl till maten och det var så gott med en kall dryck i värmen.

Sedan strosade vi runt inne i stan en stund innan vi åkte hem och sov. Både Annika och jag somnade och sov nästan två timmar. Sedan var vi redo för en liten tur på emporia och vi skulle även handla ingredienser till kvällens middag, bao buns och gyoza.

Det blev jättegott och det är mysigt att laga mat tillsammans.

På söndagen åt vi frukost och sedan gick vi en promenad i Hyllie innan vi åkte hemåt. Det var en rolig och mysig helg i Malmö tillsammans med Annika. Det är alltid kul att träffa barnen. Vi kommer att åka till Malmö en anna gång för det är en mysig utflykt och jag trivs bra ihop med Annika. Allt fungerar så smidigt och lätt. Jag är även glad för jag orkade köra hela vägen både dit och hem vilket jag inte gjort mer än en gång förut och det är ett framsteg i min sjukdomsbild.

Tack till dottern som lät oss sova hos henne. 💜

2 kommentarer