Jag har fått en del gjort idag.

På förmiddagen åkte jag in till stan för att fixa julklappar. Nu är nog de flesta faktiskt fixade, tro det eller ej. Det var inte många människor stan så det kändes bra att jag åkte in så tidigt. På vägen hem handlade jag på Maxi och där var det lite fler människor fast det gick fort att handla det jag skulle. När jag kom hem åt jag lunch, hade laxrester från igår. Därefter skrev jag julkort som jag skickade iväg efter löpningen. Sedan var jag tvungen att vila lite innan mitt skypemöte klockan 15.00.

Vid halv tre kollade jag så att det skulle fungera och det var tur för jag var tydligen tvungen att ladda ner något för att få igång Skype på datorn. Klockan tre loggade jag in på länken som jag fått och där var alla som skulle vara med på mötet. Hur det gick på mötet kan ni läsa i mitt tidigare inlägg.

Efter mötet bytte jag om till träningskläder och väntade sedan på att Mats skulle komma hem för 16.15 skulle vi hämta Annika för att springa i norrliden. Mats var lite sen från jobbet så vi blev några minuter senare till Annika. Vi sprang på i så fort tempo vi trodde vi skulle klara på ett varv som är nästan 2 km. Mats sprang själv och mycket fortare än oss fast vi var nöjda med vårt tempo.

Sedan 17.30 hade Mats digital fika med EXPRI- gänget. Det är de han brukar spela teater tillsammans med.

Efter deras träff blev det julkalendern och en julfilm. Nu blir det sängen för imorgon ska jag göra pepparkaksdeg som jag valde bort att göra idag. Får se vad jag mer ska göra imorgon. Det jag har kvar är:

Göra lussekatter * baka pepparkakor * hämta ner några tomtar på vinden * göra julgodis * göra julskinkan * handla julmaten * bädda gästsängarna *

Det är vad jag kommer på just nu, har säkert glömt något.

Godnatt från mig, kram Susann 💜

4 kommentarer

    1. Ja, nu har vi verkligen kommit in i träningsrutinen och då bara görs träningen. 😊 våra kroppar mår bra och blir mindre stela 👍🏾

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.