Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Löpning, bad, shopping och bak 😊

Ni kan sĂ€kert gissa vad jag befinner mig i mitt hem … just det favoritplatsen i soffan. Just nu pausar jag lite framför herrarnas finalmatch i innebandy mot Finland och just nu leder Sverige med 3-2. Vi fĂ„r vĂ€l hoppas att ledningen hĂ„ller i sig.

Vad har hÀnt idag, kanske ni undrar och ni som brukar titta in till mig vet att jag alltid springer och badar pÄ lördagsmorgonen och idag var inget undantag. Det var bara jag och Mats som sprang, Marie och Johanna gick och sedan badade vi tillsammans. Det var lite halkigt i slingan och det kÀndes som jag inte hade rÀtt valla under skorna för jag halkade lite bakÄt vid varje steg nÀr jag försökte trycka ifrÄn. Fast jag kom runt de tvÄ varv som vi brukar springa och det blir nÀstan fyra kilometer. Jag Àr nöjd Àven om det inte gick sÄ snabbt idag. I och för sig Àr jag ingen snabb löperska fast det brukar gÄ lite fortare i vanliga fall. Det var en vacker morgon, 1 grad i luften och 0,7 grader i vattnet sÄ idag bet det lite i skinnet och det Àr ju det som Àr det hÀrliga. Först nÀr en kommer upp sÄ Àr det stickande i huden och sedan sprider sig en vÀrme i kroppen och det kÀnns fantastiskt. Det blev sÄklart blÄbÀrssoppa efter doppet.

NÀr vi kom hem blev det frallor framför tvn och vi tittade pÄ Julkalendern, En hederlig jul med Knyckertz. Efter frukosten blev det en tur in till stan för vi skulle köpa den sista julklappen. Domkyrkokören sjöng vid Domkyrkan ute pÄ trappan fast vi hann bara höra sista lÄten för det var svÄrt att hitta en parkering. VÄr kompis Ingela Àr med i den kören sÄ vi hann i alla fall hÀlsa pÄ henne. Sedan köpte vi det vi skulle och Äkte vidare till Ikea. DÀr passade vi pÄ att Àta vÄr lunch, smidigt.

NÀr vi kom hem var jag tvungen att vila för jag var trött och dÄ passade vi pÄ att prova en glögg som vi aldrig druckit förut. Den var god sÄ den kan rekommenderas och kommer köpas fler gÄnger. Det var en glögg som var tillsatt med konjak och vi ska prova den som Àr tillsatt med rom ocksÄ, för vi har hört att den ska vara god.

Sedan somnade jag i soffan sÄ jag skulle orka med att baka vörtbröd och göra pepparkaksdeg. Just nu jÀser mitt vörtbröd och snart ska jag göra pepparkaksdegen för imorgon tÀnker vi baka pepparkakor och göra pepparkakshuset.

Just nu hÄller Mats pÄ att göra ritningen till huset, jag tog en bild pÄ hans skiss fast vet inte om det kommer vara slutskissen.

Mats har alltid gjort ritning pÄ pepparkakshuset som vi brukar baka och det blir olika hus för varje Är. Antagligen Àr denna skiss bara första för han brukar rita lite olika innan han fastnar för nÄgot. Vi fÄr se, ja jag lovar att visa det som vi sedan ska baka och sjÀlvklart det fÀrdiga pepparkakshuset.

Nu ska jag avsluta detta inlÀgg och gÄ och göra min pepparkaksdeg innan jag kan ta kvÀll. Hur har ni spenderat er dag?

Nu önskar jag er en fortsatt trevlig lördag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *