Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Lördagen den 25 och söndagen den 26 maj 2024.

Det blev en härlig lördagsmorgon vid Koudden. Det var 12 grader i luften och 15,8 grader i vattnet.

Vi hade packat frukost och åt direkt efter att vi hade badat och tvättat oss i Kalmar sund. Maria hade också frukost med sig så det blev en trevlig stund tillsammans innan vi drog till Malmö.

Vi kom iväg som vi hade tänkt och parkerade bilen i Hyllie strax innan klockan 13:00. Det var kul att träffa Rasmus och Tova. Vi packade in våra väskor och sängen var bäddad och redo för oss.

Sedan gick vi till Emporia och kikade. Mats behöver en ny kostym för sommarens bröllop och jag en klänning. Vi bara tittade och Mats provade en kostym fast vi bestämde att vi skulle gå en sväng på söndagen också. När vi kände oss nöjda åkte vi in till centrum och gick och tog oss lite bubbel på Trädgården, en mysig utomhusbar som ligger nära stortorget i Malmö.

Klockan 17.00 hade Rasmus bokat bord på restaurangen Rau, en vegetarisk. Vi beställde några rätter och delade på, som typ tapas. Det gick åt asiatiska smaker och alla var nöjda med maten. Jag tror att jag ätit där förut fast vill minnas att det var annorlunda meny då.

Efter maten gick vi till Lilla torg och satte oss på La grappa där vi åt efterrätten. Jag beställde en Hugo spritz och pannacotta, Mats beställde också pannacotta och en Gin Hendrix, Tova tog en tiramisu och Rasmus en öl.

Därefter åkte vi hem till Rasmus och Tova. Vi tittade på Sämst i test och några filmer som Rasmus gjort. Sedan spelade vi När då då och Mats och jag förlorade.

Idag söndag blev det sovmorgon och jag fick en morsdagspresent av Rasmus.

Vilket lyx att få en massage. 💜

Vi gick till Emporia och idag shoppade vi loss. Mats köpte kostymen som han provade igår och två skjortor. Jag handlade en jumpsuit och två klänningar.

Den vitblommiga klänningen tänker jag ha på bröllopet.

När vi hade shoppat klart åkte vi in till stan för vi skulle äta på brunchoteket som ligger vid stortorget. När vi precis satt oss ringde Victor och önskade grattis på morsdag.

Tyvärr tog det så lång tid att få maten så Rasmus och jag var tvungna att lämna för att gå och få massage.

Massagestället låg också vis stortorget så det var nära. Jag fick 50 min helkroppsmassage och det var ljuvligt. Tack snälla för en lyxig present 💜

När vi var färdiga satt Mats och Tova och väntade på oss på bänk med vår brunch som vi hade beställt Rasmus och jag. Vi åt och det var gott fast synd att vi inte hann äta innan massagen.

Mats hade beställt en frukostmix och jag pannkakor och benedikte.

När Rasmus och jag ätit färdigt tog vi en snabb titt inne på Granit. Sedan åkte vi till Hyllie för att packa ihop och köra hemåt. På vägen hem snappade dottern grattis på morsdag. Hon och William var också på väg hem från Skåne , då de hade varit på dotterns kompis Emilas bröllop.

Runt halv sju var vi hemma i Lindsdal och ikväll har vi bara chillat framför tvn. Vi tittade på Robinsonfinalen och Olivia vann precis som jag trodde.

Det har varit en rolig helg hos yngsta sonen i Malmö 💜

Kram Susann

2 kommentarer