Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måndagen den 29 april 2024

Helgen gick fort och nu är det redan måndag igen. Den här veckan är det en kortvecka så det är skönt med en ledig dag mitt i veckan.

Idag åkte jag till gymmet i Lindsdal på morgonen. Enda nackdelen är att de inte har Milon där så jag fick träna själv med maskiner och hantlar. Jag började på löpbandet och jag kunde till och med springa lite med mitt onda ben. Det kändes ganska ok, så då fortsatte jag. Jag hoppas att jag snart ska kunna springa riktigt utan att ha ont.

Jag var på gymmet ca en timme och kände mig nöjd när jag var färdig.

När jag kom hem hann jag fixa lite innan det var dags att åka till jobbet. När jag åkte regnade det och då tyckte jag det kändes bra att jag skulle ta bilen. Jag brukar ta bilen på måndagar då jag brukar bada efter jobbet.

Det gick fort som vanligt på jobbet och jag fick ett litet hål så jag kunde planera lite. Efter jobbet åkte jag och Marielle och badade vid kallbadhuset. Det var en fin kväll, 18 grader i luften och 12,1 grader i vattnet.

När jag kom hem gjorde jag pannkakor till mig. Mats åt korv och potatis för vi hade lite korvar över. Sedan åkte Mats till kören och jag är bara hemma och chillar ikväll.

Kram Susann 💜

2 kommentarer