Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Måste blivit sjuk🥴😉😱

Godmorgon alla fina som tittar in här hos mig. Igår somnade vi tidigt och det resulterade i att jag vaknade tidigt. Hör och häpna jag gick upp halv åtta, tror det var längesedan jag gjorde det. Nu kanske ni tror jag blivit sjuk för jag åkte faktiskt till gymmet direkt när jag hade klivit upp. Jag tror att jag måste ha blivit sjuk…

Nu sitter jag här hemma på min vanliga plats i soffan, nyduschad efter mitt gymbesök och känner mig nöjd över min prestation. Jag har velat gå till gymmet igen för jag känner ju att min kropp skulle behöva lite styrketräning mellan mina löppass. Fast jag har haft många undanflykter till att inte gå och äntligen fick jag tummen ur. Nu ska jag försöka lägga in i alla fall ett gympass i veckan hädanefter.

Ute är det grått och regnigt, vet inte vilket som är bäst regn eller snö. Jag har läst att det är många som har snö hos sig. Jag hade hoppats på en fin dag, en sådan som vi hade igår när solen sken och en fick vårkänslor. Idag är temperaturen 2 grader och det blir nog till att vara inne resten utav dagen. Jag tänker att jag ska ta det sista plocket med tvätten idag. Sedan behöver köksbänken en omgång och vårt tvrum behöver städas. I helgen när Rasmus var hemma tyckte han att vi hade för stökigt i tvrummet och lite rätt hade han så nu får jag göra något åt det. Det hela kruxet är att vi har för många prylar, vi är lite hamstriga av oss min man och jag. Det är mina planer för dagen.

Jag sitter här och fundera på dagens färg som är beige i Heidi och Nettans utmaning. Jag vet inte riktigt vad jag har som är beige. Mats filt är ser lite beige ut tycker jag och blommorna på kökstapeten får en beigeton och även min kökshandduk tycker jag har den färgen. Lite kunde jag hitta i alla fall.

Kristina undrar – Har du eller kommer du att fira någon födelsedag nu i februari? Nej vi har ingen i februari som vi brukar fira. Mats svåger fyller år i februari fast honom firar vi bara om han fyller jämnt.

Orsakullans utmaning – Igår gjorde jag… Jag gjorde mest ingenting på dagen och på kvällen sprang jag och badade.

Nu ska jag ta tag i min dag här hemma. Jag ska nog börja med min stryktvätt så nu önskar jag er alla en härlig lillördag, kram Susann 💜