Jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

MĂ„ste blivit sjukđŸ„ŽđŸ˜‰đŸ˜±

Godmorgon alla fina som tittar in hĂ€r hos mig. IgĂ„r somnade vi tidigt och det resulterade i att jag vaknade tidigt. Hör och hĂ€pna jag gick upp halv Ă„tta, tror det var lĂ€ngesedan jag gjorde det. Nu kanske ni tror jag blivit sjuk för jag Ă„kte faktiskt till gymmet direkt nĂ€r jag hade klivit upp. Jag tror att jag mĂ„ste ha blivit sjuk…

Nu sitter jag hÀr hemma pÄ min vanliga plats i soffan, nyduschad efter mitt gymbesök och kÀnner mig nöjd över min prestation. Jag har velat gÄ till gymmet igen för jag kÀnner ju att min kropp skulle behöva lite styrketrÀning mellan mina löppass. Fast jag har haft mÄnga undanflykter till att inte gÄ och Àntligen fick jag tummen ur. Nu ska jag försöka lÀgga in i alla fall ett gympass i veckan hÀdanefter.

Ute Àr det grÄtt och regnigt, vet inte vilket som Àr bÀst regn eller snö. Jag har lÀst att det Àr mÄnga som har snö hos sig. Jag hade hoppats pÄ en fin dag, en sÄdan som vi hade igÄr nÀr solen sken och en fick vÄrkÀnslor. Idag Àr temperaturen 2 grader och det blir nog till att vara inne resten utav dagen. Jag tÀnker att jag ska ta det sista plocket med tvÀtten idag. Sedan behöver köksbÀnken en omgÄng och vÄrt tvrum behöver stÀdas. I helgen nÀr Rasmus var hemma tyckte han att vi hade för stökigt i tvrummet och lite rÀtt hade han sÄ nu fÄr jag göra nÄgot Ät det. Det hela kruxet Àr att vi har för mÄnga prylar, vi Àr lite hamstriga av oss min man och jag. Det Àr mina planer för dagen.

Jag sitter hÀr och fundera pÄ dagens fÀrg som Àr beige i Heidi och Nettans utmaning. Jag vet inte riktigt vad jag har som Àr beige. Mats filt Àr ser lite beige ut tycker jag och blommorna pÄ kökstapeten fÄr en beigeton och Àven min kökshandduk tycker jag har den fÀrgen. Lite kunde jag hitta i alla fall.

Kristina undrar – Har du eller kommer du att fira nĂ„gon födelsedag nu i februari? Nej vi har ingen i februari som vi brukar fira. Mats svĂ„ger fyller Ă„r i februari fast honom firar vi bara om han fyller jĂ€mnt.

Orsakullans utmaning – IgĂ„r gjorde jag
 Jag gjorde mest ingenting pĂ„ dagen och pĂ„ kvĂ€llen sprang jag och badade.

Nu ska jag ta tag i min dag hĂ€r hemma. Jag ska nog börja med min stryktvĂ€tt sĂ„ nu önskar jag er alla en hĂ€rlig lillördag, kram Susann 💜