Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  TrĂ€ning

Min helg 💜

DÄ Àr snart denna helgen slut. I fredags kvÀll blev det en lugn kvÀll med skaldjur framför tvn. Det var Àven första gÄngen som vi fick ett dÄligt ostron som inte luktade gott. Ostronet Äkte i soptunnan direkt.

PÄ lördagsmorgonen sprang vi och badade. Det var en fin morgon förutom att det blÄste ganska mycket och den hÀr lördagen var nog den första som jag inte kÀnde att det skulle vara sÄ lockande med ett dopp. Fast en Ängrar ju aldrig ett bad sÄ vÀl nere i vattnet var det skönt. Det var 6,5 grader i luften och 8,8 grader i vattnet sÄ nu gÄr det simma runt lite.

Sedan Ă„kte vi hem och Ă„t frukost.

Vid klockan 11 hĂ€mtade jag upp annika och Camilla för vi skulle Ă„ka över till Öland och vandra i Nunnedalen. Det blev en mysig vandring och vi hade lunch med oss. Annika hade gjort en broccolisoppa och jag hade bröd med mig, Camilla stod för kaffe och kaka.

Det var en perfekt tid pÄ Äret att vandra för det var mÄnga blommor som blommade, allt frÄn nunneörten till gullvivorna.

Efter vandringen Ă„kte jag hem och sov i uterumssoffan.

PÄ kvÀllen kom Annika och vi grillade och sedan spelade vi spel tills det var dags för Annika och cykla hem. Det blev en riktigt trevlig kvÀll. Vi spelade rummikub och bezzerwisser. Eftersom jag hade druckit kaffe sÄ blev natten lite si sÄdÀr.

I morse hade vi stÀllt klockan eftersom vi skulle vara i padelhallen strax innan 10 eftersom vi hade anmÀlt oss till en turnering. Det var precis sÄ att det blev en turnering för det var tvunget att vara minst 8 anmÀlda och det löste sig pÄ morgonen. Det fanns platser för 16 personer.

Att spela padel med okÀnda Àr lite utanför min Comfort zon fast naturligtvis klarade jag det. Vi spelade Americano dÄ alla spela med alla och möter alla. Mats och jag tillhörde dem som var sÀmst fast det var helt ok och det var kul att fÄ spela sÄ mÄnga matcher tillsammans med olika personer. Hör och hÀpna jag skulle kunna tÀnka mig att göra om det. ibland Àr det bra att utmana sig sjÀlv till att göra saker som en inte brukar att föra.

Efter turneringen sÄ blev det soffan i uterummet och jag somnade och sov som en gris. Vid 16:45 tyckte Mats att vi skulle Äka en svÀng och dÄ visste jag att nu har Christian och Mats fixat en överraskning. Visst hade de det, Christian hade grillat och vi kom till dukat bord och sedan har vi spelat gin rummy och plump. Det blev en trevlig kvÀll med god mat och hÀrligt umgÀnge. Jag vann gin rummy och Mats vann plump sÄ ikvÀll gick vinsten till Carnestens. Det Àr alltid kul och mysigt att trÀffa dem. NÀsta gÄng fÄr Linda och jag planera nÄgon överraskning för Mats och Christian.

Nu ska jag sova för imorgon Àr det en ny vecka med nya möjligheter och roligheter.

Godnatt, kram Susann 💜

6 kommentarer