Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Min helg har varit perfekt.

I fredags efter jobbet åkte jag hem och sov för klockan 17:30 var det dags för bokcirkelträff hos Malin. Den här gången var saknade vi Märit. Vi bjöds på bubbel och sedan åt vi paj med en sallad till. Efter maten pratade vi om boken som vi läst av Majgull Axelsson, Svalors flykt. Urban var också med i våra diskussioner om boken. Alla var överens om att boken var bra och att språket är så härligt enkelt på något sätt. Författaren får verkligen läsaren till att skapa egna bilder till boken. Alla gav boken höga poäng och jag gav den 4,5 av 5.

Lördagen startade vi som vanligt med löpning och bad. Jag kände att jag var seg i mina benmuskler, brukar vara det ibland så det blev bara 2,5 km.

Efter badet blev det frukost och vila för vid elvatiden kom Linda och Christian. Jag och Linda hade planerat en överraskningsdag för Mats och Christian. Vi tog bilen till Oknö, där vi badade och skålade i bubbel.

Därefter körde vi till Timmernabben och åt på Nabbens rökeri och fisk. De serverade buffé och vi blev mätta och nöjda. Därefter körde vi vidare och hamnade lite fel fast till slut kom vi ut på den fina turistvägen mot Kalmar.

Därefter blev det sista stoppet hemma hos oss. Christian och ;Mats sjöng för oss och Christian spelade på våra instrument och han stämde även Victors fiol.

Vi spelade gin rummy och jag storförlorade och Mats vann. Vi lagade kycklingwok på stekbordet när vi blev hungriga igen. Vi avslutade kvällen med att spela Rummikub.

Det blev en härlig dag tillsammans med våra vänner. 💜 Nästa gång vi ses är antagligen efter vår Korearesa.

Idag blev det sovmorgon och långfrukost i uterummet. Klockan 11 spelade vi padel med Jimmy och Hampus. Vi spelade alla mot alla och det var kul. Det blev jämna matcher.

Sedan har jag vilat och sovit i uterummet.

Klockan 18.00 spelade vi padel med Malin och Urban och det blev även här jämna matcher. Det är väldigt kul att spela och idag blev det två gånger vilket tillhör ovanligheterna.

Nu ikväll tar vi det bara lugnt framför tvn tills det är dags att gå och lägga sig.

Det har varit en bra helg på alla sätt, jag har fått allt både vila och umgänge som jag älskar.

Kram Susann 💜

10 kommentarer