Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Onsdagen den 20 mars 2024

Det känns som om jag inte har något direkt att skriva om. Jag är en dålig skribent 😉. I går kände jag inte för att skriva då det inte hände något speciellt.

Innan jag åkte till jobbet fixade vi med Victors bilbatteri som behövde laddas för imorgon kommer han och den som ska köpa hans bil och då behöver batteriet vara laddat. Batteriet har laddat ur för att Victor inte har kört med bilen då det är en sommarbil.

Idag tog jag bilen till jobbet eftersom det regnade och jag tänkte träna efter jobbet. På hemkunskapen blev det ugnspannkaka och det gillade eleverna. När jag slutade jobba övervägde jag att åka hem och sova istället fast sedan åkte jag till gymmet i alla fall. Jag vill få igång min träning och tänker att jag kanske blir och känner mig piggare om jag tränar.

Jag började på löpbandet som vanligt, i ganska lugn takt för jag har lite ont bak i knävecket, tror jag sträckte mig lite när jag spelade padel i fredags. Det blev 2 km på löpbandet och sedan ett varv på Milon. Det var ett tung varv då min kropp kändes seg och tung.

Efter träningen åkte jag och badade för det har jag varit sugen på i veckan.

Det blåste lite och det var inte bästa badstället jag valde. Tyvärr är fortfarande stegen borta på kallbadhuset och det lär väl dröja innan den kommer dit. Jag hade ingen termometer med mig fast gissar på 3 grader i vattnet. Det var skönt att doppa sig och jag tror de som såg mig på parkeringen i bara handduk tänkte, ”vad är det för en galning”.

Därefter åkte jag hem och duschade och lät tvättmaskinen jobba. Sedan blev det lite vila i soffan innan Mats kom hem.

Ikväll har vi tittat på Mästerkocken och Shogun och snart blir det säkert sängen för jag känner mig trött då jag faktistkt inte har sovit idag.

Kram Susann 💜

2 kommentarer