Jag,  Samarbeten

Påskdagen 2022

Idag är jag seg i huvudet och jag låg kvar i sängen ända tills klockan var 8.30. Påskafton förflöt på bra, vi började ju med att springa och bada. Jag sprang inte för mina fötter bråkar fortfarande med mig. Jag fick sällskap av Jon och Maria. Mats sprang två varv själv. Maria har haft covid för snart en månad sen fast känner fortfarande att hon blir trött av pulshöjande aktiviteter.

Sedan blev det ett hopp ner i plurret och det var nog första gången som Jon badade i så kallt vatten. Han var hur cool som helst när han klev ner från stegen.

När vi kom hem blev det frukost i uterummet.

Jon lagade lunchen idag, stora räkor med chili och vitlök blandat med pasta. Det var supergott och vi kommer säkert laga detta själva.

Sedan vid tvåtiden var vi bjudna på fika hos Sandströms. Marie som älskar att baka hade gjort påskbakelser och tårta till kaffet. När jag skulle lägga min påskbakelse på tallriken så såg inte min lika fin ut som allas andra. 🤔Hon hade även gjort ett musikquiz som som hon skulle ha på sitt jobb och ville testa det på oss. Det var tur att jag hamnade med musikkunniga för jag är urdålig på musikquiz. Mitt lag vann med en poäng så det var jämnt. 😊

Vid halv femtiden gick vi hemåt och Mats skjutsade dottern och William till Bergkvara där Williams mamma bor. Vi andra började med påskmaten som vi åt när Mats kom tillbaka.

Självklart målade vi lite påskägg

Sedan efter maten spelade vi Ryktet går och Mer eller mindre tills det var dags att gå och lägga oss. Det blev en härlig påskafton tillsammans med Åsa, Jon och Maya.

Nu har vi startat upp denna påskdag och precis ätit färdigt frukosten. Åsa och jag ska ta en tur till Ikea innan det är dags för dem att åka hem mot Flen.

Nu önskar jag dig en fin påskdag, kram Susann 💜

6 kommentarer