Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Påsken är slut för den här gången.

Godmorgon alla mina fina vänner. Klockan är strax efter sju och jag sitter redan i soffan, favoritplatsen när jag tittar på tv. Tanken var såklart att sova lite längre denna morgon eftersom jag har lov denna vecka. Fast vem kan sova när solen skiner och det är 4 grader utomhus? Det ser ut som om det kommer bli en helt underbar tisdag.

Det kom inget inlägg igår kväll, kände att jag var för trött för att skriva så jag börjar väl dagens inlägg med att berätta om vad som hände igår. Jag hade ju planerat att jag skulle plantera och fixa innan vi skulle åka till Ingelas kalas. Nu blev det inte så för någon gång mellan tio och halv elva sa Mats att jag skulle byta om till träningskläder och då var det bara att göra det. Sedan åkte vi iväg och so tur var hann vi in på Ikea och köpa lite till Ingela innan vi åkte dit han hade planerat. Klockan 11 hade Mats och Christian bokat en paddelbana, så att vi fyra, skulle kunna spela tillsammans. Linda och jag spelade på lag och det gick inte så bra fast om jag tänker på att det var den första gången för mig så är jag nöjd med min prestation. Jag har inte velat prova paddel då det varit så inne, för då blir jag alltid tvärt emot strömmen fast nu verkar det inte lika populärt som tidigare för det hade tydligen varit lätt att boka en bana. Nu undrar ni om jag kommer fastna för denna sport som många andra har gjort och jag får väl motvilligt erkänna att det var väldigt roligt att spela. Jag spelade så som jag trodde att jag skulle spela, varken bra eller dåligt. Det var mycket kondition och jag har verkligen tappat min nu när jag inte har sprungit så mycket den senaste månaden. Jag har hela tiden varit lite rädd för att min axel inte skulle klara av en racketsport fast måste erkänna att det gick bättre än när jag spelar pingis på jobbet. Då får jag mer ont i axeln och klarar inte spela så länge. Jag tror att i pinigis är det väldigt små och snabba rörelser jämfört med paddeln där rörelserna dels blir långsammare och större. Tjejerna förlorade fast nästa gång ska vi ge killarna en bättre match. 👊🏽Detta var en trevlig överraskning som Mats och Christian planerat och eftersom Mats hade glömt att vi skulle på Ingelas kalas så blev det ingen grillning tillsammans efter paddeln. Nu blev det istället att vi skulle ses efter kalaset för lite kortspel.

Efter paddelspelet var det bara ehm och duscha för att sedan åka till Ingelas kalas. Det var kul att träffa alla som var på kalaset. Det kändes som det var längesedan vi sågs så många. Det bjöds på varm smörgåstårta och hemgjord glass till kaffet. Vi hann även med en lek som jag vann och såklart sjöngs det en hel del som seden bjuder på när en är hon Ingela med familj då många är musikaliska.

Efter kalaset åkte vi direkt till Linda och Christian och spelade Gin rummy. Det gick väldigt bra för mig och vann med poäng som landade någonstans på åttahundra. Jag tror inte jag har haft så höga poäng någon gång. Det kändes bra att få vinna för sist vi spelade förlorade jag.

Vid niotiden åkte vi hem och landade en stund i soffan framför tvn innan vi intog våra sängar.

Det blev en väldigt fullspäckad dag med många roligheter. Dagen blev inte riktigt som jag hade trott fast vad gör det. Jag har ju en hel vecka ledigt så jag hinner nog med det jag ska ändå. Det är en kul grej som vi har med våra överraskningar för varandra. Nu är det Lindas och min tur att överraska, vi får se när och vad det blir.

Idag är jag uppe tidigare än vad jag tänkte när jag gick och la mig igår kväll. Det blir till att vila lite under dagen. Jag har inga direkta planer för idag, tvättmaskinen jobbar redan och jag tänker att det får den göra hela dagen. Jag ska fixa i ordning ute i uterummet sen påskhelgen då vi var många där. Mina fröer kanske kommer ner i jorden idag. Vi får helt enkelt se vad jag fyller dagen med.

Klockan 17.00 är i alla fall tanken att vi ska springa med Karin och Madeleine. Jag får se hur mycket och långt jag kan springa pga mina fötter. Jag hoppas på någonstans runt tre kilometer.

Nu ska jag göra mig i ordning så jag kan ta mig an denna fina tisdag, kram Susann 💜

8 kommentarer