Snart färdig…

Morgonen började som vanligt med ett härligt gäng som sprang tillsammans. Idag sprang de flesta av oss tre varv och det gick bra förutom att jag fick ont i min höft efteråt. Jag hoppas det har försvunnit tills imorgon. Vi badade självklart efteråt och några av oss hoppar fortfarande i det kalla vattnet. Temperaturen i luften låg runt fem grader och i vattnet var det 4,4 grader. Det är verkligen en kick att doppa sig nu, jag bara älskar det. Det märks att min kropp har vant sig efter att ha badat i över ett år nu för jag kan ligga i en liten stund utan att få känslan att jag måste upp meddetsamma.

När vi kom hem åt vi frallorna som Matilda varit så snäll att handla innan vår löpgrupp. Det var lyxigt med ägg och frallor framför julkalendern på tv. Sedan åkte jag iväg till Hansa city för att fixa med julklappar och födelsedagspresent till Mats. Jag tyckte det var lagom mycket folk ute idag så det gick hyfsat fort för jag visste på ett ungefär vad jag ville ha till alla.

När jag kom hem var jag tvungen att vila innan vi blev vansinnigt sugna på julskinka och vörtbröd så det var vi bara tvungna till att åka och handla. Vi fuskade och köpte en färdigkokt som vi sedan griljerade och åt med god aptit. Därefter blev jag helt slut och somnade i soffan trots mina ansträngningar till att hålla mig vaken, det gick bara inte. Nu kanske jag har sabbat min nattsömn igen, jag hoppas att jag fortfarande är så trött att jag somnar när vi går och lägger oss för natten.

Vi bestämde aldrig med någon för att umgås idag och det var nog bra det för både Mats och jag har varit trötta idag. Jag hoppas att vi har lite mer energi imorgon.

Jag önskar alla en härlig lördagskväll, kram Susann

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.