Söndagen den 1 januari 2023

Årets första dag, en ny början och ett år som ska fyllas med nya möjligheter och roligheter. Jag känner att detta året kommer bli mitt år. Jag har funderat på om jag har några mål för året fast inte kommit på något. Jag tänker att hälsa och mitt mående kommer fortsätta ha en central roll i mitt liv, att få umgås med vänner och hitta på roliga saker ska få ta plats detta år. Jag vet inte om det skiljer sig från hur föregående år varit?

Har du något nyårslöfte?

Idag inledde jag året med att åka till gymmet. Mats låg kvar i sängen och snarkade ljudligt när jag åkte iväg någon gång innan nio. Fördelen med att komma till gymmet en nyårsdag är att det är folktomt och det var en härlig upplevelse.

På vägen hem handlade jag frallor som vi sedan åt framför tvn för när jag kom hem hade Mats stigit upp. Sedan somnade jag skönt i soffan för jag var trött.

Vid ett åkte vi ut och hämtade vår bil som hade blivit kvar hos Maria och Micke igår kväll. Vi passade även på att låna Mickes släp för vi ska köra ner en säng till dottern imorgon.

Det blev en trevlig nyårsafton, även om vi hade tänkt sitta hemma själva så är det ju alltid trevligare att umgås med vänner en sådan kväll. Det blev en kväll med många små rätter så det passade bra att vi hade med oss det vi tänkte äta själva.

Efter alla dessa smårätter så blev vi mätta och nöjda. Vi var hemma strax efter halv två så det blev en lyckad kväll. Tack Maria och Micke 💜

Efter att vi hade hämtat släpet idag vid ett så ville Malin och Urban spela paddel så det sa vi ja till och hann precis till hallen klockan 14.00. Det kändes bra att spela fast det gick sådär för mig idag. Jag tyckte mina bollar gick lite kors och tvärs fast det gjorde inget. Det är ju kul att ses och spela.

När vi kom hem så somnade jag i soffan och nu är jag hur seg som helst. Jag bara längtar tills klockan blir så mycket så jag kan gå och lägga mig. Just nu gör Mats pizza i köket för visst måste vi äta pizza på nyårsdagen. Vi gör en egen och jag gjorde degen i förgår så den har stått och jäst nu så jag hoppas pizzan blir god. Det blir seranoskinka och ruccola på pizzan och kanske något mer. Jag får väl se vad Mats hittar på.

Det har blivit en bra första dag på detta år och jag ser framemot vad detta år kommer att bjuda på.

Nu önskar jag god fortsättning till er alla, kram Susann 💜

6 kommentarer

  1. Önskar er ett fint år 2023
    Nyårslöfte brukar jag inte ha, men i år måste jag ha. Rensa ut matkällaren även ett rum som blivit samlingsplats även rensa upp alla linnedukar som inte passar mina bord.
    Ska vara gjort till mars månad 😉 ett löfte

  2. Det är roligt med många små rätter, men ett jäkla jobb. Men att ha det som ett knytis är ju kanon. Tål att tänka på. Ni är alltid så aktiva, det är roligt att läsa om. Ser fram emot ditt kommande år.

    1. Ja, det är smidigt att dela upp rätterna. Det var gott och trevligt. Jag tycker vi inte är så aktiva som jag skulle vilja vara. Jag tycker om att träffa vänner.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *