Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 1 oktober 2023

I fredags började jag senare för jag hade en läkartid. Min sjukskrivning gick ut nu den sista september. Jag fick träffa en ny doktor så det var till att berätta min sjukdomshistoria. Jag tror att min räddning var att jag hade arbetsträning beviljad hela höstterminen. Han sjukskrev mig till den 14 januari fast jag tror att det kommer bli svårt att få fortsatt sjukskrivning efter det. Jag försökte fråga om hur mycket av min fritid ska gå till att sova, att det är svårt med balansen nu när jag är på jobbet 75%. Jag berättade även att de två senaste veckorna har jag haft huvudvärk nästan varje dag. Läkaren menade att alla jobbar med balansen mellan fritid och jobb. Dessutom undrade han hur mycket av symptomen som var kvar efter min fallolycka. Jag får se hur det blir med min huvudvärk. På tisdag har jag uppföljning av min arbetsträning.

I fredags hade vi AW på jobbet. Vi lagade mat tillsammans och det var mysigt och roligt.

Efter maten tävlade vi. Jag hade gjort en tävling med lite olika utmaningar. Jag tror att mina kollegor tyckte det var roligt.

Vid 20:00 cyklade jag hem och jag la mig tidigt i sängen och lyssnade på ljudbok. Mats var inte hemma när jag kom för han var på Ölands skördefest med Maria och Micke.

Lördagen började som vanligt med löpning och bad. Jag sprang bara ett varv fast lite fortare än vad jag har gjort föregående lördagar. Det var härligt i vattnet. I luften var det 12 grader och 16,4 grader i vattnet.

Vid halv elvatiden åkte vi till Älmhult och jag sov på vägen dit. Vi skulle besöka syrran för hon fick som uppdrag på min 50 årsfest att se till så att jag skulle få använda mitt trangia.

När vi kom dit åkte vi till Kronan och Möckelsnäs på en liten utflykt och lunchen lagades på mitt trangia.

Det blev en mysig utflykt. Nu är det bara två aktiviteter kvar, oktober och november. Vi får se om de blir av. De flesta av mina vänner och släkt som var på min 50 årsfest och fick som vinst ett uppdrag har utfört dem. Väldig rolig idé som Maria fixade åt mig.

Vid fyra kom pappa till syrran och han stannade på middag och vi hann prata en hel del innan han åkte hem igen. Jag var supertrött så la mig tidigt.

Idag efter frukosten blev det svampskogen för syrran ville plocka svamp. Hon är ingen friluftsmänniska så vi får passa på när det är hon som vill. Vi hittade lite svamp och Fatimah hittade gula kantareller så hon var överlycklig. Det var de första kantareller som hon plockat på länge.

Efter svampskogen åkte vi förbi pappa och fick fika innan vi åkte hem. Jag sov gott på hemvägen. Nu i eftermiddag har jag bara vilat och samlat energi inför en ny vecka.

ikväll lagade vi svamppasta.

Det har varit en bra helg och snart är det sängen.

Godnatt, kram Susann 💜

8 kommentarer