Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 11 september 2022

Godkväll, nu är snart helgen slut och jag tittar in här för att sammanfatta min helg som bestått av många olika saker,

I fredags skulle vi träffa Linda och Christian och nu kan jag skriva att vi överraskade Linda då hon fyller 50 år i oktober fast då befinner hon sig i Österrike. Vi hade planerat överraskningen tillsammans med Malin, Urban, Maria och Micke. Så när Linda och Christian kom till oss i fredags eftermiddag så blev jag firad utav dem. De överraskade mig med bubbel och paket. Jag fick en fin morgonrock som jag kan ha när jag badat.

Efter att de sjungit för mig så överraskade vi dem genom att vi åkte tillbaka hem till dem och då fick de en packningslista som de skulle packa innan vi åkte vidare ut till revsudden där de andra väntade på oss. I bilen ut till revsudden drack vi proseccon som jag fick av dem.

När vi kom fram blev det lite bubbel innan vi gick en liten promenad. Tanken var att vi skulle gått lite längre och tagit bubbelflaskan med oss fast det regnade lite så det blev bra en liten kort promenad.

Därefter bastade vi och badade vi innan vi åt mat. Micke hade rökt lax och till det åt vi potatis i ugn, sallad och bröd. Det var gott och sedan blev det god tårta som Malin bakat.

Sedan sov vi över hos Maria och Micke och på lördagsmorgonen sprang vi och badade.

Sedan fick vi frukost innan vi åkte hem. På vägen hem hämtade vi upp Rasmus som kom med tåget. När jag kom hem sov jag i stort sett hela lördagen. Jag gick och la mig jättetidigt och kunde ändå sova fast jag sovit så många timmar på dan. Det var jag tvungen till för att komma ifatt min energinivå.

På seneftermiddagen körde Rasmus till Tova för de skulle fira henne med familjen. Tyvärr var jag för trött för att vara social med Rasmus, tur jag träffade honom en stund idag när vi var på Tovas kalas.

Idag började jag morgonen med att rätta matteböcker och sedan gick jag och la mig i soffan i uterummet och där somnade jag som en stock. En liten tur till vallokalen blev det såklart innan jag somnade igen i soffan. Jag vilade tills det var dags att åka till Tovas kalas. Vi fick blåbärspaj och glass och vid tretiden åkte vi hem. På vägen hem handlade jag till lasagnen som jag ska göra på tisdag då Anette och Maria kommer hem till mig och vi ska få vår sista RePusleutbildningsdag.

När jag kom hem vilade jag igen tills det var dags att hämta Victor och Torun som kom från Byxelkrok. De ska vara här till onsdag. Alltid kul att se dem. När jag hade hämtat dem så gick vi bort till Sandströms för Marie ville testa ett musikquiz på oss.

Nu är det snart sängen så jag är utvilad och redo för en ny vecka. Den här helgen har gått fort och jag har gjort mycket fast även vilat mycket.

Hur har er helg varit? Ikväll ska jag försöka läsa ikapp mina bloggvänners inlägg då jag inte har prioriterat att vara ute och surfat.

Godnatt, ses imorgon, kram Susann 💜

5 kommentarer