Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 14 april 2024

I fredags efter jobbet körde jag till Hansa city och tittade på kläder. Jag är sugen på att hitta något nytt till mig fast jag hittade inget.

Därefter åkte jag hem och vilade för klockan 17:30 var det dags för bokcirkel hos Malin. Jag tog cykeln för hon bor också i Lindsdal. Nu skulle vi diskutera boken Färskt vatten till blommorna.

När vi kom fick vi bubbel och sedan serverades det en tofugryta med ris. Det var gott och till det drack vi vitt.

Efter maten diskuterade vi boken. Det blev mycket att diskutera och tycka om och alla var överens om att boken var bra. Vi gav den höga betyg och utav mig fick den 4,5 av 5 poäng. Det var en trevlig kväll som vanligt. Nästa gång ska vi vara hemma hos mig och då ska även våra partners få vara med och gästspela. Till den gången ska alla ha läst boken Ödet och hoppet utav Niklas Natt och Dag. Jag tror att jag vet vad jag ska bjuda på.

Lördagen började som vanligt med löpning och bad, fast jag gick för ville ta det lite lugnt med mitt ben. Det var en fin morgon, 10 grader i luften och 7,1 i vattnet.

Sedan blev det frukost framför tvn som vanligt.

Klockan 11 hämtade jag upp Annika för vi hade bestämt tillsammans med Märit att vandra utmed Ljungbyån och ha fika med oss. Det var en fin och varm dag, dock blåste det lite.

Det blev en mysig vandring och självklart en massa prat om allt möjligt. 🙂

När jag kom hem var jag trött och somnade i uterummet. Vi hade inget planerat på lördagskvällen så det blev en lugn hemmakväll.

Idag var vi bjudna på kalas hos Alida som fyllt 14 år. Vi hämtade upp dottern vid halv tio. Hos Alida blev vi bjudna på en brunch, det var som en lyxig hotellfrukost. Vi hade köpt en bok på engelska, mochikakor och machapowder. Hon blev glad för presenterna. Det är inte lätt att veta vad en ska köpa.

Efter kalaset var vi och fixade skruvar till mina hatthyllor. Så när vi kom hem fixade vi så hyllorna kom på plats. Nu har jag någonstans att hänga mina väskor. Jag blev nöjd för nu kommer jag in i min ”walk in closet”.

Det har varit en bra helg med lite aktiviteter blandat med vila så nu är jag redo för en ny vecka.

Kram Susann 💜