Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 15 oktober 2023

Nu går den här helgen mot sitt slut. Det har varit en väldigt lugn helg.

I fredags valde jag att cykla hem i regnet tillsammans med Mats istället för att stanna kvar på AW. Jag kände att den här veckan hade varit så intensiv på jobbet så det fick bli en härlig lugn fredagskväll hemma med Mats.

Vi inledde kvällen med ostron och vin,sedan blev det räkor som det oftast blir en fredagskväll hos oss.

På lördagsmorgonen gick jag istället för att springa. Jag kände att jag var för trött och snurrig för att springa. Det blev en fin morgon trots att jag inte trodde det för när jag vaknade vid 05:00 ösregnade det.

Det var 10 grader i luften och 12 grader i vattnet. Sedan åkte vi till Ica butiken som vi har i Lindsdal. Jag skulle hämta en bok som jag beställt och glömde ta med mig jacka efter vårt bad så jag gick in i affären med min morgonrock. Tur att jag har en man som inte skäms för mig och själv har jag inte vett till att skämmas.

Jag jobbade lite på lördagen, skrev lite omdömen. Vi var även och handlade vantar som jag ska ha när jag cyklar. Det blev ett par reflexvantar till mig.

På kvällen köpte vi sushi och Mats gjorde även en god drink.

Idag sov Mats till 8:30 och jag gick upp 8 fast varit vaken sedan 6:30. Jag har så svårt att somna om. Jag gick upp och bakade scones till frukost.

Klockan 11 spelade vi padel med S och W. Sedan rensade vi lite i vår trädgård. Jag satte jordgubbsrevorna och fyllde på jord i pallkragarna.

Jag har även sovit några timmar i soffan. Den här helgen har vi bara tagit det lugnt och jag behövde verkligen ladda mitt batteri.

Kram Susann 💜

8 kommentarer