Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 17 december 2023

I fredags när jag slutade åkte jag och handlade. Sedan åkte jag hem och vilade för vi skulle överraska Lena som fyllt år.

Klockan 18:30 ringde vi på Lena och Tonis dörr och Lena blev överraskad. Hon hade ingen aning om att vi skulle komma. Det blev en trevlig kväll och vi gav henne en flaska bubbel och sedan ska vi göra något tillsammans den 10 februari. Toni fixade pizza som vi åt och Anton var också där på besök, Tonis son. Lite senare på kvällen kom Lenas son Philip och barnbarnet Olivia. Det var en trevlig kväll.

På lördagsmorgonen blev det bara Mats och jag i löpspåret. Det var en vacker morgon i soluppgången. Det var 5 grader i luften och 2,3 i vattnet.

Efter badet åkte vi hem och åt frukost. Hela lördagen gick åt till att städa, handla och fixa en massa. Jag gjorde även pepparkaksdeg.

På kvällen åkte vi till dottern och William och lagade musslor. Dottern och William firade även Mats som fyller år den 18 december.

Idag har vi handlat julgran och fixat julköttbullar och gjort inlagd strömming. Vi har även gjort struvor för första gången. Är det någon som har ett bra recept på struvor tar jag tacksamt emot det.

Ikväll kom Malin och Urban för att fira Mats eftersom de vet att Mats repar med kören imorgon kväll.

Det har verkligen varit en riktig fixarhelg.

Kram Susann

6 kommentarer