Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 25 december 2022

Välkommen in till mig, här ligger jag nere i soffan i loungen. Jag har precis gått ner och lagt mig. Det är tyst i hela huset, fast jag tror inte det dröjer länge tills den första vaknar.

Igår så började jag dagen med ett juldopp Jag hoppade över löpningen så Mats sprang med hans systerson Hampus så de åkte tidigare än jag och Marie.

Det var många vid bryggan då bastun var igång. Vi doppade oss och det var som vanligt skönt. Det var 6 minusgrader i luften och 2,1 grader i vattnet. Hampus hoppade över badet.

Sedan när vi kom hem väckte vi barnen, öppnade paketet i strumpan och åt grötfrukost. Jag fick ett spel och strumpor, Mats ett pussel, dottern, William och Rasmus varsitt spel.

Sedan fixade vi och donade inför lutfisklubchen. Barnen åkte iväg till sina respektives släkt och skulle komma tillbaka till julbordet runt 18:00.

Vid 12:15 kom pappa, syrran och Andreas och de packade in allt. Därefter blev det lutfisk och det var gott och jag har längtat att få äta det.

Efter lunchen spelade vi mitt nya spel och Besserwisser. Klockan tre var det dags för Kalle och då passade jag på att vila.

Efter kalle skulle vara det göras Jansson och omelett till julbordet. Alla hjälptes åt och maten var nästan färdig när barnen kom runt kvart I sex.

Vi blev mätta som förväntat och sedan hjälptes vi åt att plocka in all mat.

Efter maten kom Tomten och delade ut alla julklappar. Det var väldigt många julklappar, jag tror alla varit extra snälla i år.

Vi videochattade med Victor i Tandådalen på eftermiddagen och det var mysigt att se och höra honom.

Det blev en härlig julafton med nästan hela familjen, så himla mysig.

Tack för att ni ville fira jul med oss. 💜

Nu ska jag snart dra igång juldagen då det börjar höras ljud från våra gäster Frukosten ska plockas fram och sedan klockan 13:00 kommer familjen Oskarsson på lunch. Det ska bli trevligt för hela familjen kunde och det brukar inte vara så lätt att få ihop alla nuförtiden.

Nu önskar jag dig en härlig söndag, kram Susann 💜🤶

4 kommentarer