Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Söndagen den 7 april 2024

Godkväll till dig som tittar in här hos mig. Här kommer mitt inlägg skrivet i bilen. Idag har vi tillbringat den mesta tiden i bilen och vi kommer nog inte i säng före 01:00. Vi har varit på väg sedan 7:40 i morse. Klockan 8 hämtade vi två släp, en till vår bil och en till Victors bil. Vi har varit uppe i hedlandet och hämtat plåtskåp som Victor ska ha till sina anställda. Nu är vi på väg till Byxelkrok för att lasta av allt. Det är tur att jag börjar sent på måndagar.

I fredags var jag till läkaren med min onda vad. Det gick fort inne hos honom. Han sa att det var en bakercysta i knävecket och när jag frågade vad jag skulle göra så googlade han och läste upp för mig. Sedan sa han att jag fick göra en egenremiss till en fysioterapeut. Det kändes som om jag hade kunnat ställa en diagnos själv om jag googlat. Jag hade egentligen tänkt söka läkare för min trötthet fast det får jag boka en annan tid för. En får ju bara ta en åkomma i taget. Så nu kommer jag med stor sannolikhet att strunta i en ny tid.

På fredagskvällen blev det en lugn kväll framför tvn och vi åt räkor.

Lördagen blev det morgondopp och promenad innan. Det var en fin stilla morgon. 8 grader i luften och 4,4 grader i vattnet.

Sedan åkte vi hem och åt frukost. Efter frukosten åkte jag in till jobbet en liten sväng. Jag förberedde för en mattelektion på måndag fm. Därefter åkte jag till Ikea och köpte två hatthyllan som jag ska ha i min walk in closet.

Sedan blev det vila för klockan 18.00 var vi bjudna till Annika och Jonas. Victor var gullig och agerade chaufför. Vi fick majssoppa och tortillabröd. Därefter planerade vi vår Londonresa, hur vi skulle ta oss till flygplatsen och vad vi ville göra i London. Sedan spelade vi smart 10. Vid klockan 23:00 blev vi hämtade av Victor.

Det har varit en bra helg och mitt påsklov har varit bra då jag har känt att jag har tagit det lugnt och gett mig själv egentid.

Kram Susann 💜

2 kommentarer