Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 28 november 2022

Här har det hunnit bli kväll innan jag tittade in här. Idag har det varit en fin dag och solen har även tittat fram. Det har varit Centrumskolan som vanligt och jag har haft det lugnt och ligger i fas med mina lektioner vilket alltid är skönt.

Igår var det en lugn dag här hemma där vi fixade det sista med att gör adventfint. Så nu har vi stjärnor och stakar i våra fönster som lyser upp. Denna tiden på året är mysig med alla ljus som lyser överallt.

Ikväll badade jag och Annika vid kallbadhuset och det var mysigt att sitta och dricka blåbärssoppa efter doppet. Det var runt 5 grader i luften och i vattnet var det 5,8.

Nu ikväll har jag räknat lite matte då jag vill kolla igenom uppgifterna i ett gammalt nationellt prov. Mina mattekunskaper är lite ringrostiga fast jag känner att jag blir bättre och bättre på att undervisa i matte.

I Christels fotoutmaning är ordet skivat och jag har funderat jättemycket fast kunde inte komma på något bra så det får bli en bild på bananskivor som ligger ovanpå frukostgröten.

Nu ska jag bara snilla framför netflix innan det är dags för sängen.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer