Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 28 juni 2022

Godmorgon, här är jag lite seg efter gårkvällens brygghäng. Även om jag vaknade innan klockan var sju så låg jag kvar i sängen och surfade runt bland mina bloggvänner. Nu ser det ut som om Nouw fått till sin portal för jag kunde kommentera hos mina vänner.

Kvällen igår var magisk med alla dopp och att sitta tillsammans med en massa vänner och vänners vänner är lycka och livet. Det är alltid roligt att träffa nya människor och att utbyta tankar och reflektioner.

Jag och Ingela när vi badade igår kväll

Nu när klockan är tjugo i nio så är det 25 grader och sol så det kommer bli en het dag idag med. Jag har hört att det ska regna idag så vi får se om prognosen stämmer.

Tvättmaskinen har jag satt i arbete och sedan är det bara jag som ska se till att det blir lite ordning i uterummet tills på torsdag då vi ska ha gäster. Jag får se hur mycket jag orkar i den här värmen, kanske väntar jag till sena kvällen och kan då får hjälp av Mats.

Idag ska jag ta bussen in till stan eftersom vi lånat ut vår andra bil till Linda och Christian. Jag har lunchdate med en före detta kollega. Det ska bli så kul att träffa Birgitta, min stora förebild på mycket. Vi hade så roligt när vi arbetade tillsammans, och vilka underbara samtal vi hade om allt möjligt. Klockan tolv ska vi ses och sedan får jag se vilken restaurang vi väljer.

Sedan blir det bussen hem och vila lite innan det är dags för att springa med Karin och Madeleine. Jag har tänkt försöka springa med dem ikväll. Jag hoppas jag orkar om inte värmen är alltför påfrestande och att min fot håller. Sedan blir det ju ett dopp efter löpningen, det är belöningen.

Nu önskar jag er en härlig dag, kram Susann 💜

2 kommentarer