Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 30 maj 2023

Idag har det varit fullt upp på jobbet. På min hemkunskapslektion tillsammans med en elev gjorde vi tårta. Har ni gjort tårta på lika delar? Det receptet är så smidigt och bottnen blir så god. En knäcker äggen i ett glas och sedan tar du lika mycket socker och mjöl som det är ägg i glaset. Sedan lite bakpulver som blandas med mjölet. Ägg och socker vispas pösigt och därefter blandas mjöletblandningen i smeten. Bottnen gräddas i ugnen på 175 grader tills den är torr i mitten.

När jag kom hem från jobbet så var jag som vanligt trött och var tvungen att sova en stund i uterummet. Det blev nog runt en och en halv timmes sömn.

Ikväll när Mats var på teaterrep kände jag mig pigg och blev så sugen på ett kvällsdopp. Jag åkte till Norrlidsbadet och det var 17 grader i luften och 17,6 grader i vattnet.

Jag var tydligen så ivrig så jag hoppade i med solglasögonen. 🤣 Som tur var satt de på.

Sedan kom jag på att vi glömde vattentermometern vid Koudden i lördags, så då gick jag bort till den bryggan för att se om termometern låg kvar. Det gjorde den och även Maries termometer. Vilken tur för det hade varit tråkigt att vara utan termometer.

Det blev lite simning vid den bryggan och det var en helt ljuvlig kväll. Sedan satt jag på bryggan och läste lite innan jag körde hem.

Det kändes skönt att jag kände mig så pass pigg att jag orkade ta mig iväg till Norrliden. Att bara vara här och nu var precis det jag behövde och min hjärna kändes inte så dimmig som den annars känns nuförtiden.

Kram Susann 💜

4 kommentarer