Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Tisdagen den 5 juli 2022

Klockan 8.30 var jag hos Marielle. Vi skulle ta en morgonpromenad tillsammans. Det blev 4,5 km från Kolboda havsbad till Ottahagen och tillbaka till kolboda. När vi hade promenerat så var det dags för ett dopp. Det var 19 grader i luften och 18,9 grader i vattnet. Det kändes lite kallt först fast sedan simmade vi fram och tillbaka till flotten som låg ca 50 m från bryggan. Jag testade att mäta avståndet med min garminklocka fast vet inte riktigt om det stämde för den mätte så konstigt.

Efter det härliga doppet så åkte vi hem till Marielle och åt frukost.

När jag kom hem var jag trött fast kunde inte somna då jag hade druckit kaffe hos Marielle. Mats kom hem runt 16.00 och nu har han semester. Vid 16.30 kom jag på att det var ju vår dag då vi brukar springa så det var bara till att byta om och vid klockan 17.00 hämtade vi Madeleine. Karin kunde inte ikväll då hon var på teater.

Jag sprang 3 km ikväll utan att stanna och det gick bra med min fot. Det gjorde inte så ont när jag sprang, försökte springa sakta för att orka då min kondition är lite sämre än innan. Jag är nöjd att jag orkade och att min fot höll 3 km. Sedan gick jag 1,5 km och Mats och Madeleine sprang 7,5 km som vanligt.

Sedan blev det ett dopp, det var 21 grader I luften och 22,1 grader i vattnet.

När vi kom hem blev det duschen och sedan firade vi in semestern med räkor och ostron.

Nu ligger jag i sängen och Mats snarkar, får se hur länge det dröjer innan jag somnar då jag drack kaffe hos Marielle.

Mitt alarm står på 7.30 då jag ska till Marielle imorgon med för att träna tillsammans med henne och Alfred där de tränar i en lada tillsammans med andra.

Godnatt säger jag och hoppas att John Blund snart kommer, kram Susann 💜

4 kommentarer