Tisdagslöpning med bad 😊

HĂ€r sitter jag i soffan och Ă€r hur nöjd som helst efter kvĂ€llens löpning tillsammans med Mats, Karin och Madeleine. Det blev en liten lĂ€ngre runda ikvĂ€ll med. 😊 De tvĂ„ sista kilometerna var jobbiga och jag hade glömt min astmamedicin som jag brukar ta innan jag springer. Fast jag Ă€r nöjd Ă€ndĂ„ för vi sprang fortare Ă€n vad vi gjorde förra tisdagen.

Efter löpningen blev det ett dopp som vanligt och ikvÀll var det varmt i vattnet med sina 18,6 grader. I luften var det 18 grader.

För att orka med kvÀllens löpning sÄ har jag sovit som jag brukar nÀr jag kom hem efter Centrumskolan. Det var en lugn dag eftersom nÄgra utav eleverna som jag skulle ha idag var sjuka. DÄ fick jag tid för att planera inför kommande lektioner.

Det Ă€r verkligen ett ekorrliv just nu, sova, jobba, springa, bada, sova, jobba… osv. Fast det Ă€r sjĂ€lvvalt sĂ„klart med alla trĂ€ningsdagar som vi har. Min kropp mĂ„r bra utav alla bad och löpning. Jag tycker att jag har en viss energibalans fast ibland kan jag tycka att jag borde blogga om roligare saker. Sen tĂ€nker jag att det blir inte roligare Ă€n sĂ„ hĂ€r, detta Ă€r mitt liv och jag försöker leva det hĂ€r och nu. 😊

Jag önskar er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *