Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Träning

Torsdagen den 20 juni 2024

Idag ställdes alarmet på 7:00 för vi skulle springa en liten runda innan det blev för varmt och sedan ta ett dopp i havet.

Efter doppet blev det upp på hotellrummet för att duscha och sedan frukost. Det fanns lite allt möjligt till frukost så vi blev mätta och nöjda.

Efter frukosten la vi oss vid poolen och det blev många dopp. Jag lyssnade även på ljudbok, au revoir Agneta.

Vid lunchtid gick vi och åt på en restaurang nära hotellet. Idag tog jag en grekisk sallad, ett måste när en är på Rhodos.

Efter lunchen gick vi ner till havet för att bada och ligga en liten stund. Det var ljuvligt fast stenarna var väldigt varma då vi hade glömt badskorna på rummet.

Vid kvart i två kände jag mig trött så då gick vi tillbaka till hotellet så jag kunde sova någon timme. Det var precis vad jag behövde för jag sov ganska dåligt i natt fast hoppas denna natt blir bättre.

Vid sextiden var vi redo för att ses på Maria och Mickes balkong. Där drack vi en öl och spelade yatzy innan vi gick in till gamla stan för att äta middag. Jag vann för jag fick yatzy, 😘

Precis när vi hade fått in drickat började det att regna och åska så de fick ta fram parasoller som vi fick sitta under. Regnet varade inte någon längre stund. Jag åt grillad bläckfisk och den var supergod. Jag fick några pommes av Micke då denna rätt inte serverades med pommes.

Efter maten fick vi en liten efterrätt, pannacotta med chokladsås och det var perfekt sött efter maten.

Sedan gick vi och satte oss på en pub för att kunna se på matchen mellan Spanien och Italien. Vi spelade även kort, Jim och Roger och sedan fyrmannavist. Vid 23 kände jag att jag behövde hem och sova plus att jag ville göra ett inlägg här innan jag somnar.

Det har varit en bra dag och visst syns det att vi varit i solen idag fast ingen har riktigt bränt sig vilket är skönt.

Imorgon blir det lite vilande från solen eller i alla fall inte så många timmar som idag.

Kram Susann 💜

2 kommentarer